În acest weekend, de Sfânta Maria Mare, ai 50% reducere generală pe nemira.ro!

600p400

Dragi cititori ai titlurilor Nemira, pentru că în weekendul acesta sărbătorim Sfânta Maria Mare, vă invităm pe nemira.ro pentru o super-promoţie: din acest moment şi până la finele zilei de duminică, 16 august, cărţile Nemira au 50% reducere!

lumea-de-gheata-si-foc_c1_site_fixdAsta înseamnă că veţi putea cumpăra deja celebrul album Lumea de gheaţă şi foc cu 50% reducere, urmând să decoperiţi fabulosul univers imaginat de George R. R. Martin şi colaboratorii săi cu preţul a cel puţin câteva ore de lectură care sigur vor fi de neuitat. Cât despre conţinutul său, Lumea de gheaţă şi foc este un album cu ilustraţii fantastice, care prezintă ampla istorie a celor Şapte Regate şi a Westerosului. În el cititorii vor descoperi imagini vii ale luptelor legendare, ale rivalităţilor înverşunate şi ale revoltelor îndrăzneţe care au pus în mişcare întâmplari din saga Cântec de gheaţă şi foc (de asemenea la jumătate de preţ pe nemira.ro) şi din celebra ecranizare TV.

ierusalim-sensul-lumiiO altă carte pe care o puteţi încerca la jumătate de preţ în acest weekend de sărbătoare este Ierusalim – Sensul Lumii (Scurte însemnări despre Locurile Sfinte). Deşi pare o lectură de specialitate, de fapt acest volum se adresează tuturor acelora pentru care locurile de suflet nu sunt doar o promisiune a unei lumi dispărute, ori ce urmează să vină, ci chiar un edificiu concret şi palbabil, e adevărat, încărcat de istorie. Sau, cum ar spune descrierea cărţii, „de-a lungul veacurilor pline de războaie, cotropiri, vărsări de sânge, trădare, foamete, prigoane şi deportări, exil şi moarte, lumea a căutat o nădejde, un liman pământesc pentru a se odihni o clipă, mai înainte de a pleca din această lume văzută”. Iar acesta a fost şi este în continuare, Cetatea Ierusalimului.

liviu-radu---intre-cer-si-pamantCoborând apoi privirea dinspre cer spre pământ, descoperim un volum semnat Liviu Radu care face trecerea între cele două şi intitulat chiar astfel – Între cer şi pământ. Călătorii în timp prin universuri paralele, creaturi fantastice, şedinţe bizare de spiritism, calculatoare cu voinţă şi gândire proprie, aruncate în infern şi supuse caznelor eterne, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le veţi găsi în acest volum. Urmează modificări genetice comandate cu un egoism feroce de părinţi nemiloşi. Personajele sunt victime ale acestor schimbări ce afectează o întreagă specie nevinovată, şi totuşi pedepsită să trăiască într-o altă epocă.

Şi, ca de fiecare dată, nu putem încheia fără a vă aminti următorul lucru: toate cărţile Nemira au reducere 50% în acest weekend! Lectură plăcută!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *