Un nou eReader la Nemira!

Începând de mâine, Nemira vă oferă un nou eReader. Este vorba despre Cybook Orizon de la Bookeen.

Prin caracteristicile sale, se anunţă a fi un competitor de luat în seamă pe piaţa cititoarelor digitale. Cybook Orizon are un aspect elegant, suplu şi compact. Impresia de fragilitate, generată la prima vedere de dimensiunile sale, dispare în clipa în care utilizatorul vine în contact cu eReaderul. Având o grosime de aproape 7,6 mm, este la ora actuală cel mai „subţire” cititor de pe piaţa românească. Accelerometrul permite trecerea uşoară de la modul portrait (vertical) la modul landscape (orizontal). De menţionat conectivitatea WiFi, care uşurează foarte mult transferul de fişiere şi care, în plus, permite şi navigarea pe Internet.

Capacitatea de stocare de 2 Gb permite încărcarea unui număr de peste 500 de cărţi (între 500 şi 1000 de cărţi, în funcţie de dimensiunile fişerelor. Memoria internă poate fi mărită cu ajutorul unui SD-card până la 8 GB. Formatele suportate sunt: ePub (cu sau fără Adobe DRM), PDF, TXT şi HTML plus JPEG, GIF şi PNG pentru fişiere grafice.

Prin urmare, un eReader recomandabil tuturor iubitorilor de carte.

eReaderul va putea fi achiziţionat fie online de pe siteul Nemira, fie din librăria Nemira.ro de pe bulvardul Magheru 8-10, la un preţ promoţional de 985 lei.

2 Commentarii

  1. ABS 11/03/2011 Reply
    • Marian Truţă 14/03/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *