Instatour „Iubirea vieții mele”, de Rosie Walsh

Cartea hipnotică a lui Rosie Walsh ne-a cuprins în acțiunea alertă a cărții alături de Emma și familia ei încă de la primele pagini. Este cartea perfectă pentru un moment de pauză, de relaxare și de a scăpa din cotidian. Ne-am propus să te plimbăm prin atmosfera mistică a acestui roman, alături de o cană de cafea.

Te-am ținut în brațe în fiecare noapte timp de zece ani și n-am știut niciodată cum te cheamă. Avem un copil împreună. Un câine. O casă.

Cine ești?

Emma, un biolog marin recunoscut, își iubește soțul, pe Leo, și pe fiica lor, Ruby ‒ ar face orice pentru ei. Dar aproape tot ce le-a spus despre ea însăși e o minciună. Iar ei n-ar fi aflat niciodată, dacă soțul său ar fi avut orice altă slujbă. Leo este însă un scriitor de necrologuri. Atunci când Emma se îmbolnăvește, Leo încearcă să se împace cu boala ei așa cum știe mai bine: făcând cercetări despre viața soției. Dar, pe măsură ce începe să descopere adevărul, devine evident că femeia pe care o iubește nu există. Nici măcar numele ei nu este adevărat.

Combinând ritmul alert al unui thriller psihologic cu duioșia și amărăciunea unei povești de dragoste care se destramă, acest nou roman de Rosie Walsh e imposibil de uitat.

People

@edituranemira – 24 octombrie
@ciobanuldeazi – 25 octombrie
@laviniareads – 26 octombrie
@readwithmiri – 27 octombrie
@bookworm_in_a_cozy_corner – 28 octombrie
@_inloovewithbooks_ – 29 octombrie
@martipaan – 30 octombrie
@cristinasbooks – 1 noiembrie
@bookminutes – 2 noiembrie
@shereads_books – 4 octombrie
@oanareads24 – 5 noiembrie
@diana.citesteunroman – 6 noiembrie

În acea perioadă, puteți regăsi multe surprize: recenzii oneste, prezentări ale cărții, concursuri, și așa mai departe.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *