Concurs: Intră în agenţia de lectură particulară Nemira!

Hei, dragii moşului, târgul de carte Bookfest se apropie în mare viteză şi truda noastră cu cărţile aproape s-a încheiat. Mai cu emoţii, mai cu mici întârzieri, volumele au fost trimise în tipar şi acum le aşteptăm cum aşteaptă bunicii să le vină nepoţeii în vacanţă.

Ei, dar nu avem numai cărţi pentru voi. Mai sunt multe surprize, iar astăzi vorbim despre prima dintre ele.

Suspans.ro

Ştim că vă place suspansul. Şi nouă ne place, dovadă că am construit una dintre cele mai puternice colecţii de literatură poliţistă, thriller, horror şi romane de aventuri. Dar Nemira nu livrează numai cărţile, ci pachetul complet. Ce vă mai aşteaptă în pachet nu pot să spui. E datoria altcuiva şi nu a venit încă timpul.

Până atunci, ca să fie aşteptarea palpitantă, avem un concurs pentru voi!

Ce s-a întâmplat?

O faptă mişelească s-a petrecut, soldată cu o crimă. Un ucigaş se ascunde şi nimeni nu e în siguranţă până nu va fi prins. Voi trebuie să ne ajutaţi să demascăm criminalul!

Cum se desfăşoară?

Pentru a fi unul dintre detectivi, trebuie doar să vă înscrieţi pe Suspans.ro la newsletterul campaniei. Timp de 7 zile, în perioada 3-10 iunie, veţi primi pe mail cel puţin un indiciu pe zi. Pe baza acestui indiciu, trebuie să găsiţi un fragment din povestea crimei noastre. Porţiunea de poveste este ascunsă pe diferite pagini ale platformelor Nemira (NemiraBooks, Blogul Nemira, Revista Nautilus, Revista Yorick, WikiSF etc.), dar există şi indicii-bonus, care vă vor trimite către pagini ale blogurilor partenere. Ascuns, dar la vedere, în aceste pagini se află textul poveştii pe care trebuie să o recompuneţi.

(Nu vă faceţi griji, nu e chiar atât de dificil să urmăriţi indiciul pentru a afla unde este ascunsă povestea 😉 )

După ce găsiţi toate fragmentele de poveste, trebuie să puneţi faptele cap la cap şi să deduceţi, folosind logica lui Sherlock Holmes, cine a comis crima.

Doar voi îi puteţi salva pe cei aflaţi în cătarea criminalului!

Ce se câştigă?

Am fi putut omite acest capitol? Sigur că nu 🙂

Punem la bătaie:

Două premii mari, astfel:

  • Primul concurent care ne spune cine este criminalul şi cum a reuşit să se ascundă până acum primeşte un raft de cărţi (cupon cadou în valoare de 200 lei) şi un tricou Suspans.ro
  • Al doilea concurent care identifică făptaşul primeşte cărţi în valoare de 100 lei (cadeau, cum a rămas vorba) şi un tricou Suspans.ro

Câte două premii-bonus în fiecare zi a campaniei:

  • Primul concurent care găseşte fragmentul de poveste ascuns de noi şi o dovedeşte postând fragmentul într-un comentariu pe pagina blogului Nemira dedicată concursului primeşte un cupon de 30 lei şi un tricou suspans.ro. (Comentariile vor fi ţinute la aprobat pe parcursul zilei pentru a nu divulga fragmentul celor care încă nu l-au găsit)
  • Al doilea cel mai rapid concurent care găseşte fragmentul de poveste al zilei va fi recompensat cu un cupon în valoare de 20 lei

Sună complicat? Nu e deloc complicat şi va fi foarte distractiv! Iar când poţi câştiga şi multe cărţi, e cu atât mai palpitant.

Aşa că scoate trenciul din şifonier, curăţă bine pipa şi înscrie-te în concurs!

Later update: oricine poate intra oricând în concurs între 2 şi 9 iunie. Dacă aţi ratat un fragment de text într-o anumită zi nu este o problemă, deoarece fragmentele de text anterioare vor fi incluse în fiecare update. Toţi au şanse egale pentru premiul final, însă doar cei vigilenţi pot câştiga premiul-bonus al zilei.

15 Commentarii

  1. Cristi 02/06/2010 Reply
  2. Dragos 02/06/2010 Reply
  3. Sorin Manica 02/06/2010 Reply
  4. Diana 02/06/2010 Reply
  5. Marian 02/06/2010 Reply
  6. Daniel 02/06/2010 Reply
  7. Sorin Manica 02/06/2010 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *