Între 21 şi 29 septembrie, Nemira se mută pe Strada de C’Arte

Strada de CarteStrada Boteanu din centrul Bucureştiului se transformă pentru nouă zile în zonă pietonală, găzduind unul dintre cele mai mari târguri de carte în aer liber din Bucureşti. Editura Nemira vă invită şi anul acesta la festivalul cultural în aer liber STRADA DE C’ARTE, un regal cultural în inima Bucureştiului, ajuns cu succes la a doua ediţie şi organizat de Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” în parteneriat cu Fundaţia Universitară „Carol I”.

Aşadar, între 21 şi 29 septembrie, zilnic, între orele 10:00 şi 22:00, bucureştenii şi vizitatorii capitalei sunt aşteptaţi la targul de carte de pe Strada Boteanu, unde pot beneficia de cea mai amplă ofertă în aer liber de evenimente culturale de calitate. Acest festival al cărţii reuneşte mai multe arii de activitate culturală şi artistică: 14 edituri şi librării, expoziţii de arhitectură, proiecţii de filme, concerte live de blues şi jazz, seri de poezie, dezbateri şi ateliere de pictură şi desen dedicate copiilor.

Editura Nemira va fi prezentă pe Strada de C’Arte cu două standuri şi îi va intâmpina pe cititori cu o reducere generală de 25% pentru orice carte, cu promoţia 2+1 cadou (pentru oricare două cărţi cumpărate, a treia este oferită cadou), cu o gamă largă de cărţi la 5 şi 10 lei şi cu toate noutăţile editoriale.

Harta strada de carte

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *