Ispita Izbăvirii se lansează la Bookfest Târgu-Mureş

Duminică, 21 septembrie, vă invităm la un eveniment special în cadrul Salonului de Carte Bookfest de la Târgu-Mureş.

De la ora 15:00 are loc lansarea romanului Ispita Izbăvirii, de regretatul scriitor şi profesor Mihai Sin, în cadrul primei ediţii a Salonului de Carte Bookfest din Târgu Mureş, din incinta Teatrului Naţional.

Participă la lansare câteva personalităţi locale şi apropiaţi de Mihai Sin şi de opera sa: Anca Sin, Lazăr Lădăriu, Mariana Cristescu, Valentin Marica şi Nicolae Băciuţ.

0ISPITA IZBĂVIRII este un roman despre Răul care poate acapara nu numai sufletele, ci şi societatea în ansamblul ei. Poate nicicând mai actual decât acum, scris din perspectiva cuiva străin şi înstrăinat de cultura noastră, care o percepe prin cu totul alte filtre decât noi, cititorii de acum.

 

Mihai Sin a fost redactor, profesor, ataşat cultural la Ambasada României din Israel, jurnalist, director al revistei Albatros, membru al Uniunii Scriitorilor din România şi al P.E.N. Club, secţia română.

Debutul literar a avut loc în 1966, în revista Steaua, cu o schiţă, dar cariera literară a continuat cu o serie de proze scurte şi romane, precum şi publicistică. La Nemira mai sunt publicate: Quo vadis, Domine?; Marea miză: teme şi obsesii ale romancierului român contemporan, 2003, 2008  şi Ispita izbăvirii, apărută postum vara aceasta.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *