Iureșul Săbiilor, în ediție hardcover!

Spre finalul zilei de ieri ne-am bucurat să primim din tipar primele exemplare ale noii ediții hardcover “Iureșul Săbiilor”, cel de-al treilea volum al seriei “Cântec de Gheață și Foc” de George R.R. Martin! Cartea continuă povestea din “Încleștarea Regilor”, fiind considerată de mulți dintre cititori cel mai bun volum de până acum al seriei!

<<Iureșul Săbiilor>> este una dintre cărțile acelea pe care le iei să le citești înainte de culcare, te uiți la un moment dat la ceas și brusc s-a făcut ora 3 noaptea… ar mai fi timp să citești un capitol…” – Entertainment Weekly

Este foarte greu să nu strici farmecul neprevăzutului, oferind vreun indiciu cheie despre ce vă așteaptă în Iureș, așa că mă voi rezuma la a vă face curioși, oferindu-vă o privire de ansamblu.

Lupta dintre aspiranții Tronului de Fier, fie ei moștenitori de drept sau avizi de putere, devine și mai încrâncenată. Joffrey încă se află la putere iar Lordul Stannis este înfrânt și dezonorat.
Daenerys, regina exilată și stăpâna ultimilor trei dragoni, se îndreaptă spre Cele Șapte Regate mărindu-și armata cu fiecare cucerire făcută.
Robb Stark domnește în continuare peste ținutul de Nord, ținut amenințat de forțe întunecate și armate ale Regelui de Dincolo de Zid.

Dacă v-am captat cât de cât atenția și v-am făcut curioși, vă recomand cu căldură acest volum, pe care sunt sigură că îl veți citi pe nerăsuflate! Iar pentru a vă completa colecția începută, seria va continua în curând cu “Festinul Ciorilor” în format hardcover.

Sperăm ca volumul al cincilea, “Dansul Dragonilor”, să îl avem până de Crăciun, astfel fiind suficient timp să intre pe lista Moșului!

De asemenea, dacă nu vă deranjează spoilerele, puteți afla mai multe despre ce se întâmplă în “Iureșul Săbiilor” citind recenziile cititorilor Nemira de pe NemiraBooks.ro!

 

7 Commentarii

  1. Cristian 02/11/2011 Reply
  2. cristi 03/11/2011 Reply
  3. cristian 07/11/2011 Reply
    • Andreea (Nemira) 07/11/2011 Reply
  4. cristian 08/11/2011 Reply
    • Andreea (Nemira) 08/11/2011 Reply
  5. cristian 09/11/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *