Jennifer Lawrence – printre cei mai valoroși 100 de actori

jennifer lawrenceActrița Jennifer Lawrence, care o interpretează pe Katniss în filmul Jocurile Foamei, a fost aleasă în topul creat de Vulture al celor mai valoroși actori. Jennifer ocupă poziția a 16-a din 100, după Tom Cruise și Daniel Radcliffe. Pe primul loc în top se află actorul Robert Downey Jr., care a jucat în filme precum Iron Man, The Avengers sau Sherlock Holmes. 

Jennifer a fost aleasă în top, potrivit organizatorilor, datorită talentului actoricesc de care a dat dovadă în Jocurile Foamei, X-Men și Winter’s Bone, dar și pentru aspectul ei fizic și atitudinea ei relaxată care o fac atractivă pentru reviste. De asemenea, actrița a fost, până acum, pe copertele a șase reviste. Cu multe roluri de profil înalt, inclusiv la continuările francizelor  X-Men și Jocurile Foamei în viitor, șansele vor fi aproape sigur în favoarea ei.

jennifer lawrence top

Primul film Jocurile Foamei a avut premiera în luna martie a acestui an și a devenit repede unul dintre cele mai populare. De la lansarea sa, a făcut încasări de aproape 700 de milioane de dolari în întreaga lume. Al doilea film din serie, inspirat de cea de-a doua carte din trilogia scrisă de Suzanne Collins (Jocurile Foamei: Sfidarea) va putea fi urmărit pe marile ecrane începând cu sfârșitul lunii noiembrie de anul viitor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *