Josh Hutcherson (Peeta Mellark din Jocurile Foamei), interviu despre celebritate şi tatuaje!

Suzanne Collins - Jocurile FoameiActorul american Joshua Ryan Josh Hutcherson, născut pe 12 octombrie 1992, este protagonistul filmului Jocurile Foamei. Acesta îl interpretează pe Peeta Mellark în thrillerul SF scris şi regizat de către Gary Ross. Filmul îi mai are în distribuţie pe Eliyabeth Banks, Woody Harrelson, Lennz Kravity şi Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen).

Josh Hutcherson a acordat un interviu pentru MTV News. Actorul vorbeşte despre schimbările care au apărut în viaţa lui de când face parte din distribuţia filmului Jocurile Foamei şi despre pasiunea pentru tatuaje.

Când a fost întrebat despre statutul lui de superstar, acesta a declarat: M-am schimbat foarte mult. Port doar costume din ultimele colecţii ale celor mai cunoscuţi designeri. Oriunde merg, zbor cu un avion privat. La final a menţionat că a glumit şi că de fapt viaţa lui nu s-a schimbat deloc.

Cu toată agitaţia anterioară lansării filmului Jocurile Foamei, Hutcherson a avut anumite aşteptări cu privire la modul în care viaţa lui se va schimba. Chiar am crezut că  viaţa mea va fi diferită. Toată lumea îmi spunea că ‘va fi o nebunie’. Peste tot pe unde mă duc, nimeni nu mă opreşte. Josh a recunoscut că e mulţumit cu ce are.

Plăcerea de a se tatua este singurul lucru la care actorul nu renunţă. Ultimul mi l-am făcut acum şase luni. Am un fel de ancoră de vas pe spate; este în genul tatuajelor lui Sailor Jerry. Ador stilul acela vechi, tradiţional.

Înainte să-şi acopere corpul cu tatuaje ca actriţa Angelina Jolie, Hutcherson vrea să se asigure că acest lucru nu-i va influenţa cariera. Nimeni nu va angaja actori acoperiţi de tatuaje. Trebuie să mă asigur că mai întâi mă  vor angaja.

Dacă sunteţi curioşi să vedeţi interviul, îl puteţi găsi aici.

Jocurile Foamei, Hutcherson & Lawrence

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *