“Jocurile Foamei” – în continuare în topurile bestsellerelor!

Seria bestseller “Jocurile Foamei” continuă să farmece din ce în ce mai mulți cititori din întreaga lume, chiar dacă au trecut deja 3 ani de la publicarea lor! Iar cele aproape 100 de zile rămase până la premierea celui mai așteptat film al anului 2012, “The Hunger Games”, trec parcă tot mai repede în această perioadă!

Spun acest lucru pentru că producătorii filmului au o întreagă strategie pusă la cale, reușind să atragă atenția cu orice amănunt. Spre exemplu, nu demult a fost lansată pe iTunes secvența următoare de 6 secunde a cântecului lui Rue, moment care a stârnit o mulțime de reacții de încântare din partea fanilor.

Din fericire, cum notorietatea ecranizării influențează în mare măsură și succesul cărților, romanele continuă să se afle în topurile tuturor publicațiilor internaționale, precum USAtoday, unde săptămâna aceasta ocupă locul 3 al celor mai bine vândute cărți!

Ce mă mai bucură este și faptul că ne sunt făcuți cunoscuți și actorii din rolurile secundare ale filmului “The Hunger Games”, precum tânăra Jacqueline Emerson din rolul lui Față de vulpe, tributul feminin al Districtului 5!
Un scurt interviu cu aceasta îl puteți citi aici.

 

 

Temă de discuție:

V-ar plăcea să organizăm un concurs “quiz” pentru “Jocurile Foamei”, asemănător celui de săptămâna trecută pentru “Urzeala Tronurilor”?

 

5 Commentarii

  1. mada 07/12/2011 Reply
  2. Elly 07/12/2011 Reply
  3. john 07/12/2011 Reply
  4. cezar 08/12/2011 Reply
  5. Cristina 08/12/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *