Jocurile se pregătesc să-nceapă!

Sursa: cinemagia.ro

Ecranizarea primei cărți a seriei “Jocurile Foamei” se apropie cu pași repezi de mult așteptatul moment al lansării. Între timp, protagoniștii filmului precum Jennifer Lawrence (în rolul lui Katniss Everdeen) și Liam Hemsworth (Gale) ne mai oferă câte un indiciu despre ceea ce ne așteaptă!

Cei care au citit prima carte a trilogiei nu își pun probleme precum cele ale jurnaliștilor din State, care se axează mult prea mult pe o potențială asemănare dintre “Jocurile Foamei” și filmele “Twilight”, ci speră la o adaptare cât mai fidelă a conținutului cărții. Iar felul în care Jennifer Lawrence vorbește despre personajul pe care îl interpretează, ne confirmă că filmul va fi un adevărat succes!

“Încerc să nu fac comparaţie între francize, dar cu siguranţă Hunger Games nu este Twilight şi, deşi înţeleg de ce sunt asemănate, cred, deşi este cam devreme să spun asta acum, că succesul va fi totuşi la fel de fulminant şi în cazul producţiei noastre”, a spus Lawrence.

“Nu este nimic grozav în felul ei (Katniss) de a se purta. Nu se plimbă prin arenă sigură pe ea, zicându-şi mândră că va rezolva totul fără probleme. Mi se pare mai degrabă deznădăjduită, cu gândul la un sigur lucru şi anume că i-a promis surorii ei că va rămâne în viaţă până la sfârșit, chiar dacă asta înseamnă să ucidă pe altcineva.”

Într-un interviu recent al revistei Vanity Fair, un alt protagonist al JocurilorLiam Hemsworth vorbește cu multă apreciere despre experiența câștigată în timpul filmărilor. De asemenea, se pare că mare parte din acțiunea filmului s-a petrecut într-un loc numit Asheville, din statul american North Carolina, plin de păduri deosebit de frumoase, conform celor spuse de actor!

Atât Liam cât și Jennifer s-au declarat extrem de încântați de lucrul alături de regizorul Gary Ross şi de echipa de actori care le-au fost colegi pe platoul de filmare. Până vom vedea și incendiarul trailer oficial, care se zvonește că va fi lansat odată cu premierea noului film Twilight, o să mă mulțumesc cu “sursa originală” a acestui film. Căci oricât de bine ar fi fost aleși actorii și oricât de fidelă cărții va fi povestea din film, cu siguranță nu voi fi la fel de impresionată de ceea ce voi vedea, precum am fost de ceea ce am citit!

Sursa: vanityfair.com

 

Voi ce așteptări sau curiozități aveți în privința filmului? Ce momente v-ați dori să vedeți pe marile ecrane în mod deosebit?


3 Commentarii

  1. mada 11/11/2011 Reply
  2. ioana 14/11/2011 Reply
    • Andreea (Nemira) 14/11/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *