La mulți ani de Sfântul Ioan! Astăzi 50% din preț este cadou

Îţi sărbătoreşti onomastica de Sfântul Ioan? Ei bine, este o împrejurare cu totul specială, pentru că porți numele unuia dintre cei mai importanți martiri ai creștinismului, profetul care l-a botezat pe însuși Iisus Hristos. În ce privește semnificația datei de 7 ianuarie, ea se referă la Soborul Sfântului Ioan Botezătorul, rânduiala bisericească fiind ca după unele mari sărbători ale Mântuitorului sau ale Maicii Domnului, în ziua care urmează praznicului să fie cinstit principalul personaj secundar al acestui mare eveniment. 

Editura Nemira dorește să marcheze acest moment aparte spunându-ți “La mulţi ani!” şi invitându-te să îţi revendici cadoul pe care ți l-a pregătit: 50% reducere pentru orice comandă plasată pe site-ul nemira.ro.

Așadar, adaugă în coş cărţile preferate şi bucură-te de o reducere de 50%, numai astăzi. Tot ce trebuie să faci este să introduci codul “sfioan” în câmpul cod promoţie pentru a beneficia de reducere.

Promoţia este valabilă pe 07 ianuarie 2014. Reducerea nu se cumulează cu alte promoții si nu se aplică e-book-urilor sau cărților din categoria Oferte speciale.

550p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *