Nemira lansează antologia “Călătorii în timp”

calatoriiDuminică, 2 iunie, începând cu ora 14.30, Editura Nemira vă invită la evenimentul de lansare al antologiei de povestiri SF “Călătorii în timp“, volum coordonat de Antuza Genescu, în colaborare cu Societatea Română de Science Fiction şi Fantasy, în prezenţa unor invitaţi de excepţie precum Marian Truţă şi Cristian Tămaş.

Relaţia dintre timp şi realitate este una din temele importante ale literaturii SF, stârnind presupuneri şi polemici. Antologia de povestiri coordonată de Antuza Genescu reuşeste să ofere perspective din cele mai diferite asupra acestei teme, reunind scrierile a zece autori români de excepţie precum Liviu Radu, George Lazăr, Cristian-Mihail Teodorescu, Aurel Cărăşel, Ştefana Cristina Czeller, Sergiu Someşan etc.

Veţi fi martorii unor intervenţii de cronochirurgie uluitoare, unice prin abilitatea celor care le realizează. Ei vă vor dezvălui taina spiritismului, a poporului pierdut, a revenirii continue în aceeaşi secvenţă temporală sau metoda cea mai inteligentă de a scăpa de cei care ne fac viaţa un chin. Nu pierdeţi, aşadar, ocazia de a juca șah cu Timpul – indiferent cine câștigă, frumuseţea jocului nu poate fi înlocuită.

Trecutul, prezentul și viitorul se configurează în fel și chip în zece povestiri ce pun în lumină talentul și ingeniozitatea unor scriitori care nu se dau în lături de la provocări și călătoresc în infinitul timpului, împreună cu cititorii dornici de aventură.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *