La mulţi ani, Marian Truţă!

550p400Nemira îl sărbătoreşte astăzi pe Marian Truţă, scriitor contemporan de SF&F, cu o reducere de 50% pentru volumul A doua venire.

Marian Truţă s-a născut pe 24 aprilie 1960. În prezent este freelancer, dedicându-se scrisului şi activismului literar în Societatea Română de Science Fiction şi Fantasy. Din 2010 coordonează Revista Nautilus a Editurii Nemira. A scris numeroase articole în presa de specialitate şi a tradus mai multe volume. Marian Truţă a câştigat mai multe distincţii printre care Premiul Uniunii Scriitorilor. Declară că nu are hobby-uri, ci doar o singură pasiune: literatura science fiction.

„A doua venire“ ne arată o Românie care face și desface jocurile politice din Europa și din lume cu ajutorul alchimiștilor. Avem o altă Românie, în care Biserica Ortodoxă și Vaticanul se opun din răsputeri planului elveţienilor de a porni Mașina lui Dumnezeu, un accelerator de particule gigantic menit să grăbească a doua venire a lui Iisus pe Pământ.

Patru feţe diferite ale României, patru istorii alternative, în care personajele încearcă să-și construiască o oază de normalitate, în ciuda întâmplărilor pe care sunt nevoite să le trăiască. Află mai multe despre acest volum pe blogul Nemira.

Promoţia este valabilă până la data de 25 aprilie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *