La mulţi ani, Robin Hobb!

Nemira o celebrează astăzi pe Robin Hobb cu o reducere aniversară de 50%.

Robin Hobb este cunoscută în special pentru trilogia fantasy Farseer care include Ucenicul asasinului, Asasinul regal şi Răzbunarea asasinului.

Trilogia urmăreşte viaţa unui bastard înzestrat cu Har care reuşeşte să devină asasin al regelui, ajutându-l să păstreze unite cele Şase Ducate în faţa ameninţărilor externe ale piraţilor şi interne ale uzurpatorului prinţ Regal, toate acestea cu preţul sacrificării lucrurilor la care ţine cel mai mult.
Povestea din Ucenicul Asasinului începe când Fitz este abandonat de familia sa la castelul Prinţului Adevăr. Băiatul descoperă foarte rapid că posedă anumite puteri magice, obscure prin care este capabil să comunice telepatic cu un câine pe nume Fouinot.

Hobb se declară o mare fană George R.R. Martin. “Deja a scris cărţi extraordinare şi cred că e pe cale să scrie cea mai mare capodoperă a sa“, spune aceasta despre seria Cântec de Gheaţă şi Foc.

Cărţile lui Robin Hobb au fost foarte apreciate de celebrul scriitor Orson Scott Card. Acesta a mărturisit că Robin Hobb “a ridicat standardele romanelor fantasy moderne”.

Spor la cumpărături!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *