Librăria Nemira din Timişoara – pe valul cumpărăturilor, un popas în lumea cărţilor

Nemira TimisoaraAmplasată în Iulius Mall Timişoara, noua librărie Nemira reuşeşte să-i sustragă pe timişoreni din ritmul alert al cumpărăturilor obişnuite şi să-i aducă mai aproape de lumea cărţilor. La numai o lună de la deschidere, librăria s-a dovedit a fi un proiect de succes, care reuşeste să trezească interesul pentru carte într-un spaţiu neobişnuit.

Librăria Nemira se află la parterul complexului comercial Iulius Mall, aproape de culoarul de intrare în supermarket, are un program generos şi ne aşteaptă cu o excelentă selecţie de carte şi inegalabile oferte promoţionale.

Zi de zi, de la 10:00 la 22:00, putem solicita recomandări de lectură celor doi librari, Corneliu Anița şi Cristian Hîrjoi, oameni de carte, buni cunoscători, care ne pot oferi bucuria unui dialog veritabil despre cărţi. Îi putem întreba care sunt promoţiile şi ofertele editurii şi îi putem ruga să ne recomande o carte în acord cu interesele, preferinţele sau cu starea noastră de spirit.

Dacă sunteţi timişoreni sau când aveţi drum prin acest frumos oraş, vă aşteptăm cu drag la standul Librăriei Nemira din Iulius Mall Timişoara, Str. Demetriade, nr. 1, Timişoara, program 10:00-22:00, e-mail: librarie.iuliustimisoara@nemira.ro, tel.: 0736.007.950.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *