Librăria Nemira Iulius Mall Suceava: a noua şi cea mai nouă librărie Nemira

Nemira inaugurează un nou punct de vânzare, o nouă librărie de tip insulă într-un mall, de această dată în Iulius Mall Suceava.

Librăria Nemira Iulius Mall Suceava de pe Calea Unirii, nr 22, va fi deschisă zilnic, între orele 10:00 şi 22:00, iar librarii Rodica Ailoaie şi Oana Giraniuc vă pot recomanda ce să mai citiţi sau ce cărţi aţi putea oferi cadou, informându-vă şi ajutându-vă să beneficiaţi de ofertele promoţionale ale editurii. Totodată, puteţi solicita informaţii şi la adresa librarie.suceava@nemira.ro sau la telefon 0727387472.

Până pe 2 decembrie vă aşteptăm cu o reducere de 50% pentru întreaga ofertă de carte (cărţile cu preţ fix nu intră în promoţie) şi multe surprize începând cu săptămâna viitoare.

Conceptul de mall al librăriilor Nemira s-a dovedit a fi o poveste de succes. Lanţul librăriilor Nemira a cunoscut o creştere fulminantă în cursul unui singur an, ajungând să cuprindă nouă librării, chiar unsprezece, dacă ţinem cont şi de cele două librării sezoniere deschise vara pe litoral.

Vă aşteptăm cu drag în librăriile Nemira!

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *