Maratonul de lectură poate începe: primăvara a venit, iar reducerile se ţin lanţ pe nemira.ro!

600p400

Din moment ce primăvara şi-a intrat în drepturi, este normal ca un alt fenomen să se facă simţit: lectura în parcuri şi, de ce nu, puburi şi cafenele. Adică în acele locuri unde plăcerea de a întâmpina vremea frumoasă se îmbină cu plăcerea lecturii. Pentru asta însă, cel mai probabil aveţi nevoie de câteva recomandări, iar promoţia celor mai bine vândute 100 de titluri Nemira nu poate decât să fie de ajutor, mai ales că săptămâna aceasta titlurile cuprinse în aceasta au 40% REDUCERE!

Amintirea albastraPrima recomandare pe care v-o facem este Amintirea albastră a pământului, o lectură atât de fascinantă încât este foarte posibil să uitaţi de voi oriunde v-aţi afla. Ce este specific acestui roman, scria Iulia Verbancu pe blogul Cărtureşti, dincolo de stilul autorului, este imaginea unei supremații africane. “Era un bun moment să fii african” spune, la un moment dat, unul dintre personajele cărții. Reynolds a vrut să renunțe la clișeul Vestului puternic, China și India fuseseră deja folosite ca simboluri, iar în perioada în care își gândea noul roman asculta multă muzică vest-africană. Poate fi un motiv bun, prin urmare, de a încerca să citiţi un roman ce arată, după cum scria Los Angeles Review of Books, „forţa ideologică a celui mai bun SF şi măiestria lui Reynolds”.

In orasul de aur si argintO altă lectură interesantă ce vine cu reducere de 40% săptămâna aceasta, este, în altă cheie, În oraşul de aur şi argint, un roman semnat Kenizé Mourad. De ce vi-l recomandăm? SImplu, pentru că fresca istorică pe fundalul căreia se ţese o poveste de dragoste ca o broderie din alte timpuri, istoriseşte destinul unei eroine neînţelese, Begum Hazrat Mahal, prima femeie care a jucat un rol în eliberarea Indiei. În acelaşi timp însă, Kenizé Mourad pune întrebări neliniştitoare despre drepturi şi îndatoriri, despre fericire şi supliciu, despre libertate şi soartă, într-un roman de savurat la fiecare pagină.

SASNu în ultimul rând, un alt titlu care credem că vă poate atrage atenţia în lumina călătoriilor pe care cel mai probabil urmează să le faceţi în această vară, este SAS, Ghidul supravieţuitorului. Aceasta este o recomandare cu atât mai utilă cu cât destinaţiile vor fi unele noi, cu multe necunoscute de natură să ridice întrebări cu privire la felul în care vă veţi descurca în respectivul mediu. Nicio grijă, însă: John Lofty Wiseman, fost membru al celebrelor forţe speciale aeriene ale armatei britanice, unitate în care a petrecut nu mai puţin de douăzeci şi şase de ani, este expertul numărul 1 în tehnici de supravieţuire în orice situaţie.

Şi, bineînţeles, înainte de a celebra vremea frumoasă dedicându-vă plăcerii lecturii, nu uitaţi: acestea sunt numai trei dintre titlurile ce au REDUCERE 40% săptămâna aceasta pe nemira.ro!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *