Mărţişoarele, atenţiile & cadourile perioadei 1-8 martie vin de pe nemira.ro: comandă-le acum!

600p4001 martie. Primăvară, cel puţin teoretic vorbind, iar calendaristic sigur. Ce înseamnă aceasta? Bineînţeles, tradiţionalul mărţişor pe care îl vor oferi astăzi toţi bărbaţii jumătăţilor lor, dar încă ceva: târgul de mărţişoare Nemira care ia startul chiar acum pe nemira.ro şi care ar putea să le fie sursă de inspiraţie celor dintâi! Acestea fiind spuse, nu putem decât să vă invităm să consultaţi oferta bogată pe care v-am pregătit-o şi din care vă semnalăm următoarele apariţii:

111-cele-mai-frumoase-poezii-de-dragoste-c1111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română – Ei bine, deşi titlul este, trebuie să recunoaşteţi, foarte, foarte sugestiv, este bine să ştiţi următorul lucru: cei doi antologatori, Marius Chivu şi Radu Vancu, au ales într-adevăr pentru voi 111 poezii de dragoste, doar că acestea acoperă nu mai puţin de 230 de ani de poezie românească. Aşadar, cel mai vechi poem datează din anul 1785, iar cel mai nou, din 2015 – o ocazie excelentă pentru a vedea cum a evoluat stilistica de gen a autorilor români în tot acest timp. Cât despre reacţia pe care o va produce acest mărţişor, iată ce ne spun antologatorii: „Dat fiind conținutul sentimental explicit, recomandăm lectura în intimitatea cuplului; iar pentru o viață publică armonioasă – postarea versurilor preferate pe rețelele sociale! Nu putem decât să-i credem pe cuvânt, nu-i aşa?” 🙂

Cât despre celălalt mărţişor pe care vi-l propunem, ei bine, titlul respectiv spune povestea unei femei despre care mărturiile nu înregistrează cartea-secreta-a-fridei-kahlo.jpgsă fi primit vreodată un mărţişor, deşi poate că – având în vedere viaţa dificilă pe care a avut-o – ar fi meritat acest lucru cu prisosinţă. Sigur este însă că ceea ce a lăsat posterităţii Frida Kahlo, căci despre ea este vorba, se poate încadra la fel de bine în seria unor cadouri pe care nu le poţi uita niciodată. Sau, mai bine spus, a unor delicatese vizuale ale căror procese creative le-a investigat şi notat ea însăşi în jurnalul pe care l-a ţinut şi care acum au ajuns şi la publicul din România în ceea ce a devenit cunoscut sub numele de Cartea secretă a Fridei Kahlo. Pentru un cadou special care să lase o impresie la fel de puternică precum pictura acesteia, contaţi, aşadar, fără rezerve pe povestea celebrei pictoriţe.

Bineînţeles însă că surprizele pe care vi le-am pregătit pentru perioada 1-8 martie, sunt mult, mult mai multe, iar acestea vă aşteaptă la numai un click distanţă pe nemira.ro. Primăvară frumoasă tuturor!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *