Săptămâna asta, doar cei care nu au internet nu intră pe nemira.ro!

Dacă te vei afla săptămâna aceasta, la orice oră din zi şi din noapte, în faţa calculatorului, e posibil să se întâmple un fenomen foarte interesant: săgeata cea mică şi albă a mouse-ului să înceapă să facă de una singură tot felul de volute, iar tastatura să scrie singură – www.nemira.ro

Ultimul templier coverIar asta pentru că în aceste zile avem o ofertă pe care trebuie s-o vezi ca să poţi s-o crezi. Mai precis, aproape 600 de titluri, din toate colecţiile noastre, care au reduceri de până la 60%. Da, aţi citit bine, 60%. Asta înseamnă că puteţi găsi titluri precum Ultimul Templier, un thriller care a încântat milioane de cititori din lumea întreagă, fiind tradus în peste 30 de limbi şi, în plus, bestseller New York Times pentru aproape doi ani, la o reducere de 50%.

Cât despre acţiunea acestuia, suntem convinşi că nu poate să nu vă facă cu ochiul: un arheolog din Manhattan face o incursiune palpitantă în secretele unei epoci îndepărtate. Povestea începe în 1291, în Regatul Latin al Ierusalimului, și ajunge în America secolului XXI. Ultimul templier este în acțiune: trebuie să salveze leganda Ordinului cu orice preț. Iar omul modern trebuie să dezlege una dintre marile enigme neelucidate ale universului.

Ospatul lui John SaturnallSau, dacă doriţi ca misterul să capete o notă ceva mai ludică, puteţi oricând încerca Ospăţul lui John Saturnall, un titlu în care, aşa cum titra Publishers Weekly, „arta culinară, arta povestirii și arta amorulului îi adaugă noului roman al lui Norfolk straturi peste straturi de arome. Cunoscut pentru poveștile sale alambicate, Norfolk ne oferă acum o fantezie în care timpul se contopește cu spațiul, iar realitatea cu mitul. Cititorul e recompensat cu rețete delicioase și cu o poveste de iubire dulce-amară.”

Aşadar, acest titlu vă poate încânta orele de lectură (ca să nu mai vorbim de cele petrecute în bucătărie) cu o reducere de nu mai puţin de 50%. Şi chiar credem că ar trebui să-l încercaţi pentru că din bucătării pline de abur și cămări doldora de bucate minunate, din dormitoare clandestine, din stravechi păduri fermecate, de pe câmpuri de luptă vin către tine, dragă cititorule, savorile veacului al XVII-lea. Ceea ce înseamnă că plăcerea lecturii este garantată!

Istoria snobismuluiIar dacă ceea ce vă doriţi este o poveste despre fiinţa umană pur şi simplu, cu succesele şi neajunsurile ei, nu putem decât să vă recomandăm Istoria snobismului. O carte ce are meritul de a se adresa, atât prin temă, cât şi prin stil, tuturor categoriilor de cititori şi în care Frédéric Rouvillois face istorie ca şi cum ar scrie roman, exploatând din plin puterea de seducţie a discursului ştiinţific destins, care nu este deloc un indiciu al lipsei de rigoare, ci, dimpotrivă, semn de rafinament.”

Sau, altfel spus, în câteva sute de pagini consistente şi savuroase, în care literatura, istoria, filosofia, religia, muzica, artele plastice, moda şi multe alte sfere sunt chemate să dea mărturie pentru snobii din toate vremurile şi obsesiile lor, Istoria snobismului este o altfel de poveste a fiinţei umane, a omului care caută neîncetat, în toate epocile, să fie altceva decât este. Asta ca să nu mai spunem că săptămâna aceasta are o reducere de 60% (!!).

Să nu uităm însă că acestea nu sunt decât trei dintre cele aproape 600 de titluri cuprinse în această ofertă zilele ce urmează. Vă invităm să le consultaţi!

Toate clickurile 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *