Moduri de a discuta cu extratereştrii. Dar şi de a negocia cu ucigaşii.

V-aţi întrebat vreodată ce aţi face dacă aţi fi răpiţi de o navă extraterestră? Dar dacă un criminal periculos v-ar ţine ostatici sub ameninţarea armei? Sigur, veţi spune, asta nu se poate întâmpla aşa uşor. Dar poţi să ştii? Niciodată nu ducem lipsă de politicieni periculoşi în stare de orice pentru un vot în plus, dacă ne referim la cel de-al doilea exemplu. Cât despre primul, sigur, probabilitatea este mai mică să se întâmple. Pe de altă parte, e suficient să deschidem ştirile ca să vedem că lumea se află într-un pericol din ce în ce mai mare, deci nu este exclus ca omuleţii verzi să vină să ne salveze în ultimul moment.

Ce se poate face în aceste cazuri? Fireşte, trebuie să ştim să dialogăm cu intruşii, fie ei veniţi dintr-o galaxie străină, sau scăpaţi de la penitenciar. Iar pentru asta, cea mai bună metodă este să citim cărţile Nemira care corespund acestor genuri literare – SF şi horror. Nu există nicio altă şansă. Vă recomandăm în cazul acesta să începeţi cu un horror clasic: Misery, de Stephen King. Acesta este o fioroasă dramă într-un act, cu două personaje și un singur decor, în care un celebru autor, îngrijit și torturat cu sadică tandreţe, este prizonierul propriei ficţiuni, iar torţionarul, culmea, este cititorul său cel mai entuziast și devotat.

Misery

Fireşte că oricine v-ar ameninţa n-ar putea fi decât impresionat de cunoştinţele voastre în materie, deci cel mai probabil că vă va lăsa să trăiţi. Ba e chiar posibil să vă întrebe de unde o poate cumpăra, moment în care ar fi bine să-i indicaţi site-ul nemira.ro, precum şi faptul că titlul are reducere 50%. S-ar putea să-l bucure. În fine, dacă vedeţi însă că această tactică dă greş, vă sfătuim să încercaţi o infuzie ceva mai mare de informaţii horror, motiv pentru care poate ar fi bine să apelaţi la întreaga serie Turnul întunecat. Fireşte, inclusiv aceasta cu 50% preţ redus.

Turnul intunecat

Aceasta e posibil să fie strategia potrivită, pentru că seria în cauză este considerată ca fiind lucrarea magnum opus a lui Stephen King. În plus, îmbină stiluri diferite de naraţiune, de la legendele ciclului arthurian la westernul de tip Sergio Leone şi SF-ul apocaliptic, ceea ce va uimi orice interlocutor, oricât de periculos. Ba chiar mai mult, este o transpunere a infinitului univers din literatura lui Stephen King într-un singur univers.

Bun, veţi spune, cu criminalii am rezolvat, dar ce facem în cazul invaziilor extraterestre? Ei bine, aici situaţia poate fi ceva mai complicată, dar nu dramatică. Iar asta pentru că oricând puteţi încerca clasica Odisee Spaţială 2001, a celebrului Arthur C. Clarke, lucrare pentru care se ştie că fiinţele vizitatoare au un mare respect. Sau Philip K. Dick, cu Visează androizii oi electrice?, lucrare de căpătâi a marelui autor, precum şi cartea care a stat la baza celebrului film Blade Runner. Cu alte cuvinte o altă poveste pe care se ştie că extratereştrii o apreciază în mod deosebit. În plus, ambele titluri au acum reducere 50% pe nemira.ro, ceea ce iarăşi poate fi util pentru omuleţii verzi. Fireşte, din raţiuni ce ţin de lipsa banilor lichizi, dar şi a monedei de circulaţie de pe planeta lor.

viseaza androizii

Aşadar, iată un îndrumar cel puţin interesant pentru diverse situaţii periculoase în care vă puteţi afla. Iar dacă veţi considera că niciuna din cărţile recomandate nu se potriveşte acestor ameninţări (sau, dimpotrivă, momentelor plăcute pe care le puteţi petrece alături de un extraterestru sau un criminal, căci se poate întâmpla şi astfel), vă invităm cu dragă inimă să studiaţi oferta noastră. Pentru că acum, în aceste zile, avem peste 150 de titluri SF şi horror cu REDUCERE DE 50%! Cum, nici asta nu este suficient, spuneţi? Ei bine, pachetele noastre, TOATE, au parte de acelaşi procent de reducere. Să vedem acum ce fiinţe sau personaje neprietenoase mai îndrăznesc să atenteze la liniştea (lecturii) cititorilor noştri!

Pachete 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *