Un autor clasic te trimite la un cinema clasic: seria Raymond Chandler vine la chioşcurile de presă!

Cel mai cunoscut autor de romane şi povestiri poliţiste vine la chioşcurile de presă! În fiecare marţi începând cu data de 14 octombrie, timp de 7 săptămâni, aventurile detectivului Philip Marlowe te aşteaptă împreună cu ziarul Libertatea în seria de autor semnată Raymond Chandler. În plus, pasiunea pentru lectură împreună cu cea pentru fotografie te pot duce la cinema! Fă-ţi o poză împreună cu cartea săptămânii la chioşcul de presă, iar noi îţi dăm o invitaţie dublă la filmul ce rulează în săptămâna respectivă la Hollywood Multiplex*, partener în desfăşurarea acestei campanii!

Aventura începe marţi, 14 octombrie, cu titlul “Adio iubito”, un clasic al legendarului Raymond Chandler. Pozele voastre se vor posta săptămânal pe contul facebook Nemira (sau pe contul personal, cu tag la Nemira), iar câştigătorul va fi anunţat la cel mult trei zile de la apariţia cărţii la chioşc. Mult succes tuturor!

*invitaţiile la film se referă exclusiv la participanţii care locuiesc în Bucureşti, sau pot ajunge la Hollywood Multiplex din Calea Vitan.

Raymond Chandler 600p400

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *