Nemira dă startul cadourilor de Paşte: reduceri de până la 75%

550p400Editura Nemira dă startul Târgului de Paşte şi cum altfel decât cu reduceri substanţiale de până la 75% pentru cărţile tale preferate.

Ai 50% reducere la cele mai bune titluri, recompensate cu premii de referinţă în literatură. Descoperiţi autori precum Stephen KingGeorge R.R. MartinOrson Scott Card, Frank HerbertJulian Barnes sau Philip K. Dick.Este prilejul ideal să faci cunoştintă cu cele mai fresh titluri Nemira, care beneficiază numai în această săptămână de o reducere de 40%. Andrei Călăraş – Richter 8.9Constantin Cubleşan – Iarba cerului sau Călătorii în timp. Antologie de povestiri SF sunt numai câteva din titlurile ce vor să ajungă în biblioteca ta.

Nu am uitat nici pachetele cadou pentru cei ce vor să dăruiască de Paşte bucuria lecturii: 55% reducere pentru pachete de cărţi pentru toate gusturile.

În plus, ţi-am pregătit şi o selecţie de titluri cu 75% reducere, comori ascunse la preţuri excepţionale ce nu se regăsesc uşor pe tot parcursul anului.

Citeşti şi economiseşti!

Promoţia este valabilă în limita stocului disponibil, până la data de 6 mai 2013, nu se aplică la titlurile cu preţ fix şi nu se cumulează cu alte reduceri.

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *