Nemira lansează „Jung. Îndrăgostit de suflet” de Lavinia Bârlogeanu

jung (1)Duminică, 2 iunie, ora 13.00, Lavinia Bârlogeanu lansează volumul Jung. Îndrăgostit de suflet în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest, lastandul Nemira. Evenimentul de lansare va avea loc în compania invitaţilor săi speciali, Carmen Mușat, Claudiu Turcuș și Monica Brândușescu.

Jung. Îndrăgostit de suflet propune cititorilor o incursiune în lumea jungiană, un traseu intens, presărat cu întrebări despre calea Sufletului: Ce află Jung parcurgând calea Sufletului? Ce ghizi spirituali îl însoţesc? Care sunt chemarea lui şi marea operă pe care trebuie s-o înfăptuiască? Care este secretul lui Dumnezeu? Cine sunt apropiaţii care-i cunosc frământările şi-l însoţesc pe drumul, plin de pericole, al Sinelui? Cum poartă visele noastre amprenta propriului destin? Iată cel mai semnificativ lucru pe care l-a descoperit Jung ascultând glasul Sufletului: „Cine nu cade în stăpânirea oamenilor cade în mâinile Zeului. Ferice de El și Vai de El.“ Dar în stăpânirea cui suntem noi?

Cartea autoarei Lavinia Bârlogeanu poate fi achiziţionată din librăriile Nemira şi librăriile partenere, dar şi de la standul Nemira de la Salonul Internaţional de Carte Bookfest, în perioada 29 mai – 2 iunie.

Lavinia Bârlogeanu este un profesor îndrăgit al Universităţii Bucureşti, precum şi un  om de cultură profund conectat la realităţile care înconjoară umanitatea, vocea ei făcându-se auzită şi mai ales simţită şi trăită prin paginile Observatorului Cultural. Ca scriitor, Lavinia Bârlogeanu a impresionat încă de la apariţia romanului săuArrhetonulJung. Îndrăgostit de suflet fiind o continuare a talentului său literar.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *