Nemira şi Yankee Land oferă cadouri îndrăgostiţilor!

Pentru îndrăgostiţii exigenţi: Cărţi bune, lumină reconfortantă şi o aromă îmbietoare. Luna în care îndrăgostiţii îşi fac în mod oficial cadouri este aproape.
În februarie, fie că vine sărbătoarea de Dragobete, Valentine’s Day sau ne pregătim de 1 şi 8 martie, suntem mai generoşi şi pregătim cadouri pentru cei mult iubiţi.

Nemira şi Yankee Candle le oferă CADOURI îndrăgostiţilor:

1. CADOUL Nemira: 50% reducere pentru pachetele de „Cadouri pentru îndrăgostiţi
+
2. CADOU Yankee Land: o lumânare parfumată „Snow in Love Votive” Yankee Candle, pentru fiecare pachet „Cadouri pentru îndrăgostiţi” cumpărat. Stocul este limitat, disponibil pentru primii 50 de cumpărători.

Aşadar, la cumpărarea fiecărui pachet de „Cadouri pentru îndrăgostiţi” cu 50% reducere, primeşti din start CADOU o lumânare parfumată „Snow in Love Votive” Yankee Land, cu o esenţă foarte intensă şi un timp de parfumare de 15 ore.

Mai mult, toţi cei care cumpără cel puţin un pachet de „Cadouri pentru îndrăgostiţi” până pe 28 februarie, vor intra în marea extragere de pe 1 martie, pentru câştigarea unei foarte mari şi somptuoase lumânări parfumate, cu abajur şi farfurie, un luxos obiect decorativ, cu virtuţi terapeutice şi de relaxare, cu timp de ardere de 90 de ore, in valoare totala de 220 lei.

Descoperă bucuria de a dărui Istoria cuceririi, Jocurile iubirii, Dragostea în fel şi chip, în lumina celor mai parfumate lumânări existente în acest moment pe piaţa românească.

Promoţia este valabilă până la data de 1 martie 2013, în limita stocului disponibil şi nu se cumulează cu alte promoţii sau gratuităţi.

YANKEE LAND este importator exclusiv în Romania al lumânărilor parfumateYankee Candle. YANKEE CANDLE este compania americană numarul 1 în lume pe piaţa lumânărilor parfumate premium. Peste 60 de parfumuri de cea mai bună calitate, pot fi folosite acasă, la birou sau în maşină pentru a creea o atmosferă caldă şi relaxantă. Au trecut 40 de ani de la fabricarea primei lumânări, iar acum sunt “ the world’s best loved candle”. Consumatorii români confirmă acest lucru, fiind din ce in ce mai numeroşi an de an. Toţi cei interesaţi pot gasi întreaga gamă de produse în showroom-urile Yankee Candle din Complexul Mario Plaza şi Bucur Obor, parter, dar şi pe Yankeeland.ro.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *