NEZUMI by Nemira și Armada la East European Comic Con 2023!

Între 19 și 21 mai, vă așteptăm la Romexpo, alături de NEZUMI by Nemira, imprintul de manga în limba română, și echipajul Armada, imprintul dedicat literaturii SF, Fantasy si Thriller, la East European Comic Con, cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de filme, seriale TV, Sci-Fi și fantasy, Gaming, cultura japoneză, Anime, Manga, jocuri de societate și, nu în ultimul rând, tehnologie.

La standul Nemira veți găsi cele mai proaspete cărți din imprintul Armada, precum: „Focul viu”, de Stephen King, pentru prima oară tradusă în limba română, continuarea bestsellerului „Sanatoriul” – „Refugiul”, de Sarah Pearse, noua aventură în universul Dune – „Vânătorii Dunei”, de Brian Herbert & Kevin J. Anderson sau „Eversiune” de Alastair Reynolds, o carte #mustread pentru toți cititorii SF.

De asemenea, veți putea descoperi cele mai noi manga lansate în imprintul NEZUMI – „Shino nu își poate spune numele”, de Oshimi Shuzo și „Regatele Ruinei”, de Yoruhashi, volumul 4, alături de seriile „Mireasa Străvechiului Mag” și „Lecții de Vals”.

V-am pregătit reduceri și multe surprize: 20-35% la cărțile Armada, 30% la NEZUMI, 35% reducere la pachetele de cărți. Vă așteptăm cu stickere de colecție pentru orice pasionat de SF, Fantasy, thriller & manga și semne de carte pentru cărțile preferate!

Cei care vor achiziționa minimum o carte de la standul nostru, vor primi un bilet de călătorie pe Marte, printr-o experiență out of this world VR!

În plus, sâmbătă începând cu ora 14:00, vor fi prezenți la standul nostru traducătorii seriilor NEZUMI, dar și scriitorul Marian Coman, redactor-șef Armada și coordonatorul imprintului NEZUMI by Nemira.

Ne vedem acolo!

Romexpo, pavilion B1, stand C17!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *