Noi ebook-uri în colecţiile Damen Tango, Glossy Books şi Erotikos

550p400_noutati-condom-flori-gossip

De astăzi ai noi cărţi digitale pe care le poţi adăuga colecţiei tale de ebook-uri. Mică istorie a prezervativului de Daniel Wolfromm, Beatrice Fontanel, Gossip Girl – Te voi iubi mereu de Cecily Von Ziegesar şi Flori pentru Zoe de Antonia Kerr.

Mult spor la citit !

Mica istorie a prezervativului – Beatrice Fontanel, Daniel Wolfromm

Hulit, criticat sau interzis ori, dimpotrivă, venerat pe furiș, lăudat și recomandat, prezervativul a parcurs drum lung din Antichitate și până în prezent. Emblemă a intimității, a stârnit dispute aprinse, înflăcărând preaînalți ai Bisericii, oameni de știință și politicieni preocupați de controlul fertilității.

Mitologia care înconjoară acest obiect este fascinantă. Legende, anecdote și glume pline de tâlc stau mărturie. Cartea lui Béatrice Fontanel și Daniel Wolfromm adună multe dintre poveștile despre această „căciuliță“. Mică istorie a prezervativului îi trece în revistă evoluția, de la formele ei primitive, începând cu vezica de capră, la cele actuale, într-un studiu ce analizează mentalitățile care au atras schimbări după schimbări.

Gossip Girl: Te voi iubi mereu – Cecily Von Ziegesar

Un roman plin de plăceri vinovate, dintr-o serie în care, odată ce au intrat, cititorilor le e imposibil să iasă.

În sfârşit, s-a întâmplat: am ajuns la facultate. Am luat-o de la capăt. Nimeni nu ştie după cine râvneam în liceu, ce note am luat la examenul de admitere, unde locuiesc părinţii noştri sau când am ajuns nişte rebeli. Am învăţat lucruri noi, ne-am făcut prieteni noi şi poate chiar am întâlnit marea dragoste. Ne-am schimbat.

Cel puţin unii dintre noi. Dar vechile obiceiuri sunt greu de uitat – mai ales când eşti pus faţă în faţă cu cei mai buni foşti prieteni sau cu fostele iubiri. Toată lumea a revenit în oraş pentru sărbători, așa că vacanţa va fi plină de machiaje, despărţiri şi schimbări. Norocul vostru e că sunt aici, gata să povestesc fiecare scandal. Să înceapă jocul!

Flori pentru Zoe – Antonia Kerr

„Atunci, ea m-a răsplătit cu un sărut pe obraz și a dispărut legănându-și șoldurile în noaptea caldă și mohorâtă. Nu mai e nevoie să spun că n-am mai putut să dorm; e adevărat, băusem ceva, dar ceea ce mă tulbura era parfumul pe care Zoe îl lăsase în inima mea aflată în cădere liberă. Eram Titanicul și ea aisbergul: m-aș fi scufundat rapid gâlgâind, în vreme ce ea ar fi rămas acolo neclintită, ca o victorie a naturii.“Antonia Kerr

Richard părăsește zgomotosul și agitatul Manhattan pentru câteva zile liniștite în Florida. Are peste șaizeci de ani, e singur și deprimat.Atunci o întâlnește pe tânăra Zoe… Și totul se schimbă. Văzută prin ochii bărbatului îndrăgostit, lumea devine cu totul alta.

 

1 Comentariu

  1. Iulian 21/09/2013 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *