Noutăți din seria Turnul Întunecat!

Un articol recent de pe guardian.co.uk anunță că publicarea următorului volum al faimoasei serii Turnul Întunecat va avea loc primăvara viitoare, sub numele “The Wind Through the Keyhole”. Așadar, de anul viitor înainte vom aștepta cu multă nerăbdare și varianta tradusă și scoasă din tiparele Nemira!

Mi-a atras atenția un anumit amănunt din interviul oferit de Stephen King și agentul său, și anume faptul că deși acest nou volum este cu adevărat o încântare pentru fanii seriei, povestea construită poate fi citită și independent de celelalte cărți. Acțiunea întregului roman se situează undeva între cel de-al patrulea și cel de-al cincilea volum, astfel că ni se lămuresc golurile depistate prin desfășurarea narativă. Aflăm așadar ce se întâmplă cu protagoniștii noștri Roland, Jake, Eddie, Susannah și Oy, din momentul în care părăsesc Emerald City – sfârșitul romanului “Vrăjitorul și globul de cristal” – până în momentul în care reapar în Calla Bryn Sturgis, adică începutul romanului “Wolves of the Calla”.

Până în 2013, când este așteptată ecranizarea primului volum al seriei, și anume “Pistolarul”, vă propun să ne bucurăm de republicarea în format hardcover a sângerosului roman “Carrie”. Mai mult, sunt speranțe în privința unei noi încercări de a continua povestea lui Carrie White pe marile ecrane, conform acestui articol.

4 Commentarii

  1. Adrian 24/06/2011 Reply
  2. daniel 25/06/2011 Reply
  3. theusher 25/06/2011 Reply
  4. Marinel Talpes 04/07/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *