Noutăți și în curs de apariție, pe Nemira.ro

Am observat că multora dintre cititorii acestui blog le-ar prinde bine niște articole periodice cu update-uri în privința noutăților de pe Nemira.ro, a cărților aflate în curs de apariție sau a planurilor editurii în privința unor titluri.

Voi încerca pe cât posibil să vă lămuresc curiozitățile și să vă răspund la întrebări pe parcurs. Cunosc foarte bine sentimentul “de nevoie” apărut atunci când termini un volum dintr-o serie de cărți și te simți legat de universul acelei lumi fictive, când ai impresia că trăiești pagină cu pagină alături de ei.

Pentru cei care încă nu au verificat secțiunea Noutăți, luna aceasta avem deja 5 titluri noi!

Ei bine, pentru cei care mă întrebau pe blog despre colecția Nautilus, mult așteptata “2061: a treia Odisee” de Arthur C. Clarke vă așteaptă pe rafturile librăriei noastre virtuale! De asemenea, colecția Babel s-a mai mărit cu un titlu, și anume John Dos Passos cu “Trilogia S.U.A.: 1919”!

Despre Pittacus Lore – “Puterea celor șase” v-am tot vorbit, iar acum vă puteți completa seria începută cu “Eu sunt numărul patru”. Colecția Suspans a căpătat și ea un nou titlu, “Rețeaua răului” de J. A. Jance, precum și colecția Bonton, cu Alan H. Cohen – “Viața ca o țeapă”.

Acum că ne-am lămurit cu noutățile, este momentul să vă alegeți preferatele dintr-o nouă listă de titluri aflate în curs de apariție, în curând disponibile și pentru precomandă. Încă se lucrează la ele, de aceea atât eu cât și restul echipei Nemira sperăm să ajungă în bibliotecile voastre la finalul lunii septembrie.

Vom continua seria Gossip Girl, colecțiile Bonton, Nemira Junior, Suspans (cu 2 titluri noi) și Babel (cu 3 titluri noi).

 

Acum că ne-am lămurit cu toții, ce titluri vă fac cu ochiul? Dintre cărțile aflate în curs de apariție sau care sunt deja noutăți, care ar fi prima voastră alegere de pe Nemira.ro?


31 Commentarii

  1. doru 08/09/2011 Reply
  2. alin 08/09/2011 Reply
  3. Eliza 08/09/2011 Reply
  4. Bogdan Alecsa 08/09/2011 Reply
  5. Xander 08/09/2011 Reply
  6. jujumanu 08/09/2011 Reply
  7. ellebar 08/09/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *