Numărătoarea inversă a început: O LUNĂ până la debutul sezonului 4 Game of Thrones!

valar morghulis dinklageDoamnelor şi domnilor, numărătoarea inversă a început! Vă invităm să intraţi pe pagina principală a editurii Nemira pentru a constata acest lucru chiar dumneavoastră: un afişaj electronic măsoară clipă de clipă timpul rămas până la cel mai aşteptat eveniment al acestei primăveri şi poate chiar al anului – debutul sezonului 4 al serialului Game of Thrones! Începând din acest moment, aşadar, fanii serialului mai au de aşteptat doar O LUNĂ până ca magia Westeros să le invadeze universul. Pe data de 7 aprilie 2014, HBO România va difuza, la o zi diferenţă după premiera din Statele Unite, acest produs fără egal al industriei de entertainment.

Dacă până acum sezoanele din Game of Thrones au tratat individual câte o carte din seria Cântec de gheaţă şi foc, sezonul curent va reprezenta, cu aproximaţie, adaptarea celei de-a doua părţi a titlului Iureşul săbiilor, valar morghulis aryaconsiderată de publicul larg cea mai bună din serie, dar şi fragmente din Festinul ciorilor şi Dansul dragonilor. În continuare câteva cifre care atestă succesul colosal seriei, precum şi motivul pentru care acest nou sezon este atât de aşteptat de public: în medie, 14,2 milioane de telespectatori s-au uitat la fiecare episod din sezonul al treilea, conform cifrelor publicate de postul de televiziune, iar episodul pilot al seriei a avut la difuzare o audienţă de circa 2,2 milioane de telespectatori în SUA.

Sub aspectul noilor apariţii pe care le veţi putea vedea în serial, am publicat un articol inclusiv pe blogul nostru, dar este de remarcat intrarea în scenă a valar morghulis pedro pascalactorului Pedro Pascal (în imaginea alăturată) în rolul prinţului Oberyn Martell, supranumit şi Red Viper. Va fi cel mai periculos sezon pentru Tyrion Lannister, însă evoluţia pozitivă a relaţiei dintre el şi fratele său, Jamie, poate aduce surprize considerabile în traiectoria personajului. Nu este o necunoscută nici faptul că sezonul 4 va fi unul dedicat răzbunării după nunta sângeroasă la care au fost omorâţi Robb, Catelyn şi Talisa. Şi pentru că tot suntem la capitolul anunţurilor spectaculoase, nu putem merge mai departe fără să vă spunem că, weekendul acesta, editura Nemira vă pune la dispoziţie o promoţie fără egal pe piaţa de carte: 50% reducere generală la titlurile noastre, deci şi la cele care stau la baza sezonului 4 Game of Thrones! Nu în ultimul rând, vă invităm să rămâneţi alături de noi pentru a urmări surprizele pe care vi le pregătim împreună cu partenerii noştri de la HBO!

Sezonul 4 600p400b

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *