O nouă colecţie despre magie, iubire şi fericire cu Editura Mistica şi ziarul Libertatea

De joi, 19 iunie 2014, Editura Mistica şi ziarul Libertatea îţi aduc o nouă colecţie de şase volume despre magie, iubire şi fericire, care va îmbogăţi cunoaşterea lumii în care trăim şi a propriei fiinţe, dincolo de limitele raţionale.

Iată cele şase titluri de neratat care vor apărea în fiecare joi, la preţul de 9,99 RON, ziar şi carte:

1. Paolo Crimaldi – Iniţiere în iubirea karmică
2. Mireille Labonte – 72 de îngeri
3. Mikao Usui, Frank Arjava Petter – Manual de Reiki
4. Eric Pier Sperandio – Magie albă
5. Chris Prentiss – Zen şi arta fericirii
6. Israel Regardie – Arta adevăratei vindecări

 

Paolo-Crimaldi---Initiere-in-iubirea-karmica-375x580 Prima carte care deschide colecţia şi apare mâine la chioşcuri, Iniţiere în iubirea    karmică, prezintă dinamica şi evoluţia legăturilor karmice, a iubirilor din trecut. Întâlnirea cu partenerul karmic este abordată ca o regăsire karmică şi care continuă un parcurs întreprins cândva, în alte vieţi. Autorul îndeamnă şi învaţă cititorii să înţeleagă faptul că această întâlnire are să fie determinantă pentru viitorul relaţiei, viitor care poate duce la depăşirea sau, dimpotrivă, la stagnarea karmei legate de afectivitate pe care o purtăm cu toţii de-a lungul nenumăratelor vieţi prin care trecem. Nu rataţi ocazia de a primi această lecţie karmică esenţială oferită de Paolo Crimaldi.

Editura Mistica propune o întâlnire cu inexplicabilul, cu magia, cu revelaţia, cu forţele supranaturale, cu secretele umanităţii din cele mai vechi timpuri până azi prin domeniile abordate în cărţile publicate – dezvoltare personală, arte divinatorii, religii, sănătate – viaţă practică, cunoaştere -tradiţii şi spiritualitate. Titluri pe aceste teme şi multe altele găsiţi pe mistica.ro. Iar dacă eşti în Bucureşti, lasă-te fermecat de ceaiurile parfumate din Magazinul Mistica, o oază de linişte şi spiritualitate în inima capitalei, pe strada George Enescu, nr. 23.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *