O nouă librărie Nemira! Unde? La Iaşi, în Palas Shopping Mall.

librarie nemira IasiEditura Nemira îşi aşteaptă cititorii într-o nouă librărie, de data aceasta în centru Iaşului, în cadrul complexului comercial Palas Shopping Mall, Str. Palas, nr. 7A, Iaşi. Librăria este deschisă în fiecare zi, de la 10:00 la 22:00, şi îşi aşteaptă cititorii într-un spaţiu neconvenţional, cu multă lumină şi cărţi puse în relief de un ingenios mobilier alb, de forma unei insule a cărţii, în jurul căreia pardoseala dezvăluie, scrise alb pe negru, fragmente dintr-o scriitură aparte. O librărie care întâmpină cititorii cu o atmosferă unică, distinsă şi într-o notă elegantă, deja binecunoscută de prietenii cărţilor din librăriile Nemira de pe Magheru, nr. 8-10, Bucureşti, din Băneasa Shopping City sau din Afi Cotroceni, Bucureşti.

Librăria Nemira din Palas Shopping Mall Iaşi vine cu cele mai bune selecţii de carte şi noutăţi editoriale din mai multe domenii: science fiction, fantasy, suspans, literatură clasică şi contemporană, ghiduri practice sau cărţi pentru copii şi adolescenţi.  Aici veţi găsi cele mai aşteptate cărţii ale verii de la Nemira: JFK 11.22.63, un nou roman al celebrului scriitor american Stephen King; Razboinicii, volumele 1 şi 2, coordonate de George R.R. Martin; primul volum, Voi aștepta, din antologia prozei scurte a lui Raymond Chandler, părintele literaturii polițiste, care va apărea anul acesta în patru volume; Drood de Dan Simmons, prin care Nemira sărbătoreşte cei 200 de ani de la naşterea lui Charles Dickens; În numele prinţesei moarte, cartea lui Kenizé Mourad, care seduce cititorul încă de la primele pagini; Borgia. Păcatele familiei de Sarah Bower, carte a cărei ecranizare a ajuns la al doilea sezon şi surprizele editoriale continuă, însă vă invităm să descoperiţi singuri sau cu prietenii, venind la librărie.

Librăria Nemira îi încurajează pe prietenii cărţii să citească mai mult prin deja binecunoscuta promoţie 2+1 CADOU: Nemira oferă o carte cadou pentru două cărţi cumpărate. Pentru cei care aleg să cumpere doar o carte, rămâne valabilă reducerea generală de 15% pentru orice titlu.

Mai mult, librăria Nemira din Palas Shopping Mall Iaşi, vă aşteaptă de luni până duminică cu patru oferte speciale:

–          35% reducere pentru elevi şi studenţi, pentru orice carte cumpărată având la îndemână carnetul de elev sau student. Nu doar notele contează, CITEŞTE şi Nemira te premiază!

–          45% reducere pentru pachetul care cuprinde cele 5 volume din Saga Cântec de Gheaţă şi foc de George R.R. Martin;

–          45% reducere pentru cărţile-fenomen care formează Trilogia Jocurile foamei de Suzanne Collins, al cărei prim volum a fost ecranizat şi rulează deja în cinematografe;

–          şi nu pierdeţi Cartea de weekend: 50% reducere pentru o carte desemnata cartea de weekend, cumpărată în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

 

Vă aşteptăm la Nemira cu multe alte surprize!

librarie nemira iasi 2

Autor: Cristina Popa

 

1 Comentariu

  1. Weird Vision 01/06/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *