Vești despre soarta serialului “Urzeala Tronurilor”

Producătorii de la HBO au anunțat săptămâna trecută că sunt extrem de încântați de succesul serialului TV fantasy, “Urzeala Tronurilor”, însă nu au oferit nicio asigurare legată de posibilitatea ecranizării întregii serii de cărți, ale autorului George R.R. Martin.

Reprezentanții HBO au afirmat că nu știu unde se va opri serialul TV, spre deosebire de seria lui George R.R. Martin, care are deja plănuită cea de-a șaptea și ultima carte. Cu toate că ar fi un vis pentru fanii cărților, să urmărească continuarea serialului încă 10 ani de acum înainte, producătorii nu au idee dacă se va și întâmpla.

Se pare că “au pornit la drum” fără să aibă nici cea mai vagă idee despre numărul de sezoane dorit! În plus, un factor decizional important este și implicarea de durată a scenariștilor și a producătorilor serialului TV.

“Urzeala Tronurilor” a strâns momentan un număr de aproximativ 13,5 milioane de persoane ce urmăresc povestea primului roman al lui George R.R. Martin, fiind incluse și episoadele aflate în reluare. Să nu uităm că cel de-al doilea sezon se află deja în producție și că este așteptat cu nerăbdare de milioane de fani până în primăvara viitoare!

Până atunci, să urmărim trailerul realizat pentru Comic-Con, un rezumat de 6 minute al întregului sezon!

 


 

4 Commentarii

  1. mausyo 11/08/2011 Reply
  2. Mikey 12/08/2011 Reply
    • Andreea (Nemira) 18/08/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *