O nouă şi îmbunătăţită adaptare a spectacolului Carrie!

Cine a auzit de Stephen King a auzit cu siguranţă şi de Carrie, primul său roman publicat.

Iniţial, Carrie a fost respins de mai multe edituri, iar Stephen King a decis să nu mai încerce să-l publice şi chiar l-a aruncat. Din fericire, soţia sa a salvat manuscrisul şi i-a propus să facă câteva modificări, aşa că, până la urmă, romanul a fost publicat şi s-a bucurat de un succes extraordinar.

Au existat diferite adaptări ale romanului, printre care şi un spectacol Broadway, în 1988. Autorii originali s-au alăturat regizorului Stafford Arima şi teatrului MCC din New York pentru o nouă şi îmbunătăţită adaptare.

Stafford Arima a decis să renunţe la orice picătură de sânge lichid din secvenţa balului (deşi Carrie va apărea totuşi într-o rochie murdară de sânge), pentru că, spune el, mai puţin înseamnă mai mult. De asemenea, jumătate din cântece au fost schimbate.
Regizorul artistic Bernard Telsey e de părere că noul spectacol nu va avea nicio legătură cu legenda din 1988.

Molly Ranson şi Marin Mazzie joacă în rolurile principale, al lui Carrie şi al mamei sale.

Carrie s-a dorit a fi un roman psihologic despre universul interior al femeii, dar este considerat un roman horror. Povestea o urmăreşte pe Carrietta White, o adolescentă timidă care este hărţuită şi batjocorită de colegii săi. De asemenea, nici acasă nu are linişte, fiind abuzată de mama sa, o fanatică religioasă. Carrie descoperă că are puteri telekinezice şi, deşi la început încearcă să le ţină sub control, hotărăşte să le folosească pentru a se răzbuna pe cei care au rănit-o.

Nu uitaţi de promoţia curentă! Printre sutele de cărţi la reducere de până la 89%, se află şi Carrie!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *