O zi dedicată Jocurilor Foamei în Şcoala Generală Brookland

Suzanne Collins - Jocurile Foamei128 de elevi ai Scolii Generale Brookland au participat miercuri, la evenimentele dedicate Jocurilor Foamei.

Ca urmare a popularităţii pe care Jocurile Foamei de Suzanne Collins au avut-o în rândul elevilor de la Şcoala Generală Brookland, profesorii Preston Despain şi Stancy McGee au colaborat la organizarea unei zile de celebrare a seriei Jocurile Foamei. Studenţii au arătat un mare interes pentru carte, au cumparat-o la târgurile literare. Aceştia şi-au manifestat dorinţa să o citească în cluburi de lectură, aşa că noi am decis să colaborăm pentru organizarea unei zile de celebrare a Jocurilor Foamei, a declarat McGee.

Ziua dedicată eveimentelor a început la ora 9 dimineaţa. După ce au fost organizate competiţii care au constat  în exerciţii fizice şi mentale, elevii au fost premiaţi în cantina dedicată ceremoniilor.

Conform lui McGee, participanţii au reuşit în urma acestor competiţii să atingă standardele curiculare de bază. Profesorul de literatură care predă elevilor din clasa a V-a consideră că stiinţa, studiile sociale, literatura, matematica, toate sunt importante şi incluse în proiect. Am luat romanul lui Suzanne Collins, l-am cercetat şi am elaborat comunităţi utopice, cu reguli şi reglementări diferite.

Profesorii de la Scoala Generală Brookland se pregătesc să pună în aplicare Standardele Comune de Bază, care necesită instrucţiuni mai clare pentru acţiunile inter-disciplinare precum ziua de evenimente dedicată Jocurilor Foamei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *