Pentru o vacanță sănătoasă se recomandă cărțile Nemira

August. Prin excelență luna vacanței. Doar că pentru o vacanță ca la carte este nevoie de una sau mai multe lecturi adevărate. De preferință mai multe. Din acest motiv, editura Nemira împreună cu ziarul Libertatea vor da foarte curând startul unei campanii numite, sugestiv, CARTEA DE VACANȚĂ. Concret, asta înseamnă că din data de 25 iulie, în fiecare vineri, vă aşteaptă la chioşcurile de ziare 6 titluri de un umor nebun şi o autenticitate dezarmantă:

Viaţa ca o ţeapă şi Iubirea ca o ţeapă de Alan H. Cohen sunt două „mici tratate” anti-ratare în dragoste şi în viaţă, Ghidul leneşului este o antologie de texte despre lenevire scrise de personaje istorice faimoase care au ridicat această slăbiciune la rang de artă şi rafinament. Următoarele două cărţi, Cum m-am lăsat de gândit şi Bine că eşti tu deştept sunt adevărate delicii intelectuale, ambele luând peste picior imposturile şi autosuficienţa deşteptăciunii. Iar ultima carte, Eleganţa ariciului, este un bestseller internaţional amuzant, tandru şi captivant ce a cucerit cu delicateţea lui inimile a milioane de cititori.

Nu ne rămâne decât să vă urăm vacanță plăcută și… lectură asemenea! Pentru noi informații privind Cartea de vacanță, urmăriți blogul Nemira, dar și noutățile partenerilor noștri media EuropaFM și 121.ro.

600p400

1 Comentariu

  1. Oancea Luiza 06/08/2014 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *