Premiantii

Dupa ce am citit amintirile voastre, mi-am dat seama ca avem mult prea putine premii. Mi-a placut sa revizitez impreuna cu voi colectia mea de carti SF din anii ’90, precum si schemele financiare demne de Wall Street pe care le puneam la cale ca sa mai adaug un volum la colectie.

In mod ciudat, cea mai vie amintire e legata de o carte pe care nu o mai am. Era Masinaria Rock and Roll de Norman Spinrad, un titlu periculos care mi-a pus in primejdie toata colectia. O privire curioasa a matusii in paginile ei  a dus la raspandirea zvonului in familie ca eu citesc carti pline de blasfemii (era recomandata doar celor peste 18 ani). In consiliul secret s-a hotarat ca intreaga colectie SF (biblioteca mea de atunci) este un atentat la bunele moravuri si in consecinta trebuie sa dispara din casa. Ceea ce s-a si intamplat, pentru ca a doua zi nu am mai gasit-o! Abia dupa repetate negocieri le-am primit inapoi, cu conditia renuntarii la Masinaria Rock and Roll. Epuizat de tratative am cedat si m-am ales cu o carte mai putin. De care imi amintesc si acum, pe langa Dune sau seria Fundatiei, pentru care facusem o pasiune.

Revenind la concurs, am vrea sa va premiem pe toti. Dar din pacate nu se poate. Resursele sunt limitate si, pana la urma, chiar asta e natura unui concurs. Dar sunt sigur ca amintirile celor care ne impartasesc pasiunile valoreaza mai mult decat orice premiu pe care l-am putea da. Stiu, suna siropos, dar… chiar asa e.

Si acum premiantii:

Pachete carti:

Si, ta-ta-ta-tam…..

Marele premiu se duce la….. FANSF.

Codurile de reducere vor fi trimise pe mail. Acolo unde nu am mail il voi cere. Pentru micul Mare Premiu astept o confirmare a adresei.

Ma bucur ca ati fost alaturi de noi si le multumesc tuturor pentru toate povestile memorabile.

27 Commentarii

  1. Balin Feri 16/09/2009 Reply
  2. Gaby 16/09/2009 Reply
  3. Alex 16/09/2009 Reply
  4. Dragos 17/09/2009 Reply
  5. Vero 17/09/2009 Reply
  6. Vlad Puescu 17/09/2009 Reply
  7. Silviu Toma 17/09/2009 Reply
  8. Vero 17/09/2009 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *