Primul Atelier PHILEMON: seară exploratorie dedicată visului

“Da, e un vis. Eşti un visător. Suntem cu toţii visători.”

Vă invităm la o seară exploratorie dedicată visului, joi, 30 octombrie, de la ora 19.00, în cocheta librărie Cărtureşti din Muzeul Ţăranului Român.

Participarea este gratuită, pe bază de înscriere la adresa atelier@philemon.ro până pe 26 octombrie.

“Trăim şi noaptea atunci când Sufletul nostru se trezeşte”, ne avertiza Jung. Pe urmele gândurilor sale despre vocea Sufletului vă invităm la ATELIERELE PHILEMON dedicate diferitelor maniere de explorare a universului inconştient personal şi arhetipal.

Autorii colecţiei omonime de la Nemira, atât cei publicaţi deja, cât şi cei care vor pătrunde pe piaţa de carte din România în perioada imediat următoare, sunt cu toţii de acord că pătrunderea în straturile de adâncime ale psihicului uman şi întâlnirea, Acolo, a Sinelui are valoarea unei experienţe sacre care deschide calea transformării interioare şi schimbă profund întreaga viaţă a individului.

Cum pătrundem în acest spaţiu divin din noi înşine? Iată întrebarea la care vom răspunde pe parcursul atelierelor noastre dedicate publicului fidel al colecţiei Philemon.

Până acum, în colecţia Philemon, au apărut volumele Ego şi arhetip, de Edward Edinger, Diavolul în viziuni, poveşti şi vise, de Lavinia Bârlogeanu, Visul activ de Robert Moss, iar Studii despre C.G. Jung, de Tony Wolff este în curs de apariţie.

philemon600p400

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *