Smart FM, un radio cu carte si cu pofta de teatru

festivalul national de teatruCine a mers saptamana aceasta la spectacolele din cadrul Festivalului National de Teatru, a avut surpriza sa primeasca o carte de la editura Nemira.
In calitate de partener media al FNT, Smart FM s-a gandit sa adauge la placerea bucuresteanului de a vedea un spectacol, pe aceea de a citi o carte buna.

Adevar si existenta de Jean Paul Sartre, Scrisori de la Londra de Julian Barnes, Cainii paradisului de Abel Posse, Onorata instanta de John Banville, Porcul spinos de Julian Barnes sunt doar cateva dintre titlurile Nemira pe care le-am oferit in cadrul campaniei Smart FM, un radio cu carte desfasurata in salile de spectacol.

Asa cum ma asteptam, reactia a fost una pozitiva: placut surprinsi si entuziasmati, spectatorii au facut schimb de carti iar cei mai indrazneti au si “furat” cartea vecinilor intrati cu intarziere in sala. Jungla intelectuala 🙂
Un simpatic boem iubitor de teatru, a intrebat ieri la spectacolul Capitanul de Karl Marx al berlinezilor, tinut la Teatrul Ion Creanga: “Si cum ? Daca ma asez pe scaun inseamna ca primesc o carte ?” La raspunsul meu afirmativ, a replicat “Bine, atunci am sa ma asez pe un rand de scaune, ca sa fac o biblioteca”.

Si pentru ca este o toamna plina de evenimente culturale, campania Smart FM un radio cu carte te va intampina acolo unde nu te astepti.
Pana una alta, fii alert : Festivalul National de Teatru nu s-a incheiat: merita sa iti cumperi un bilet (acum stii ce poti primi in plus).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *