#ReadingChallengeNemira: Aprilie ne dezvăluie SECRETE

În plină primăvară, ne aventurăm într-o nouă provocare literară! Luna aprilie din #ReadingChallengeNemira aduce în viața ta dezvăluiri și secrete. Noi îți vrem să transformăm aprilie într-o lună în care barierele devin punți între carte și cititor. Astfel, îți propunem câteva povești care îți vor oferi momente de intimitate și care îți vor arăta că uneori secretele sunt universuri fantastice, teste de iubire sau piese ale unor puzzle-uri care odată rezolvate vor schimba perspectiva din care privim lucrurile.

Toată lumea vrea un loc aici

În Clubul de Ellery Lloyd, un thriller captivant despre un loc ce părea a fi paradisul sclipitor al celor frumoși, bogați și faimoși, nimic nu e ceea ce pare. Toți au ceva de ascuns – fapt evident chiar înainte ca oamenii frumoși, cu secretele lor urâte, să pună piciorul pe insulă.

Drumul spre adevăr al zeului minciunilor albe

Pentru cei ce vor să piardă într-o poveste magică, Hannah Kaner construiește în Asasina de zei un univers fantasy medieval în tradiția unor autori precum Robin Hobb sau George R.R. Martin. Zei ai focului, demoni, războaie civile, dar mai ales un personaj feminin memorabil, toate se regăsesc într-un volum plin de suspans.

O poveste captivantă ce transcede genurile

Un titlu apreciat de cititori și critici deopotrivă, câștigător al Premiilor Hugo și Locus, Hyperion de Dan Simmons, prima carte din seria HYPERION CANTOS, este o lectură ce depășește universul fantasy, ce nu oferă numai o extraordinară aventură în spațiu, ci deschide porți către reflecții profunde asupra timpului, religiei și sensului existenței uman.

Beat It & Read It

Luna aprilie vine cu o surpriză pentru pasionații de muzică: Moonwalk, semnată de Michael Jackson, o carte remarcabil de sinceră și de curajoasă. Acesta vorbește pentru prima dată despre singurătatea apăsătoare a propriei celebrități, despre prima sa dragoste, operațiile estetice, despre cariera sa cu totul excepțională și despre zvonurile bizare și nedrepte care l-au urmărit de-a lungul anilor.

Matt Haig revine

Matt Haig, unul dintre cei mai iubiți scriitori și un nume de referință în lumea literară contemporană, revine la finalul acestei veri cu un nou roman, O viață imposibilă, o călătorie profundă în complexitatea sufletului uman, o poveste duioasă despre speranță și întuneric. Cei ce își doresc să fie primii care descoperă universul fascinant al lui Matt Haig au o oportunitate specială: precomanda online pe site-ul Editurii Nemira.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *