#ReadingChellengeNemira: Martie ne aduce ECHILIBRU

Pentru Nemira, luna martie stă sub semnul echilibrului. Vestea bună este că prin #plăcerealecturii căutarea este simplă, iar balanța dintre bine și rău se înclină în favoarea cititorului. Noi îți propunem câteva povești care te vor ajuta să cauți echilibrul, să îl găsești și dacă îl pierzi să îmbrățișezi lipsa lui până când o să îl recapeți din nou.

O femeie în căutarea echilibrului pierdut

Un bestseller The Sunday Times, O femeie puternică, de Fern Brady oferă o mărturie absolut necesară despre ce înseamnă să fii femeie cu autism într-o lume care încă nu acceptă neurodiversitatea.

Relationship status: e complicat               

Când magnifica Kristen Peterson îl întâlnește pe irezistibilul Josh Copeland, este atrasă într‑un vârtej de emoții. Friend Zone al iubitei autoare Abby Jimenez este o poveste emoționantă despre înfruntarea momentelor grele și descoperirea propriei valori în afara convențiilor sociale.

Între miere și amar

Pentru personajele lui Tahar Ben Jelloun din Miere și Amar echilibrul vine din exterior: un cuplu fără speranță ce își găsește vindecarea într-un sărman imigrant, care are grijă de ceea ce a mai rămas din această familie, readucând armonia.

Sharak Ka, războiul final pentru câștigarea echilibrului

A cincea parte din seria DEMON a lui Peter V. Brett, Miezul, este aici. Nimeni nu mai știe când și cum a început totul. După secole în care oamenii au supraviețuit în adăposturi, Jardir a pornit Sharak Ka, războiul final împotriva demonilor. Dar, în lupta lor, Jardir și Arlen, Omul Pictat, stârnesc ceva care ar putea aduce sfârșitul a tot ce iubesc.

Oare doar cei aleși pot trăi o viață plină de magie?

Atelierul Vrăjitoarelor se întoarce cu volumul doi. Coco, acum ucenică a vrăjitorul Qifrey, pleacă în căutarea baghetei perfecte în Kalhn, orașul vrăjitorilor. Dar acolo are parte de o întâlnire neașteptată cu ciudatul „vrăjitor cu mască“.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *