#ReadingChallengeNemira: „Februarie este despre NOI”

Luna februarie stă sub semnul lui Împreună, iar #plăcerealecturii este despre NOI. Descoperim lecturi ce pun în lumină conexiunile dintre noi și ceilalți, cărți care deschid porți către auto-cunoaștere și povești fermecătoare pentru cei mici. Află care sunt noutățile #decitit și #deiubit, găsește-ți titlul preferat și continuă #ReadingChallengeNemira.

Iubesc să am grijă de mine și de cei dragi

Dacă ești într-o perioadă de schimbare, ai nevoie doar de câteva îndrumări care să-ți ușureze parcursul și asta își propune să ofere cartea autoarei Brianna Wiest, Anul care îți va schimba viața. Organizat sub forma a 365 de sfaturi, meditații și încurajări, volumul este un ajutor indispensabil pentru cei care vor să ducă o viață cu adevărurile lor interioare.

Terrence Real, unul dintre cei mai apreciați terapeuți în consilierea cuplurilor aflate în pragul despărțirii, propune cititorilor o carte despre cum pot ajunge la o relație întemeiată pe colaborare, compasiune și intimitate. Bine documentată, scrisă cu umor și plină de sfaturi ușor de aplicat, Noi este un ghid absolut necesar pentru cuplurile și familiile de azi.

Iubesc să mă îndrăgostesc

Devenită instant bestseller USA Today și New York Times, noua carte a Tessei Bailey, Îndrăgostit lulea, spune povestea romantică și duioasă a unui bărbat care se îndrăgosește fără să vrea de cea mai bună prietenă, chiar în timp ce o ajuta să cucerească alt bărbat.

Iubesc când istoria se contropește cu ficțiunea

Pe insula Malta, pe zidurile vechi de culoarea mierii, străini fugari se ascund în zonele întunecate și oricine poate face rost de o nouă identitate. Astfel, începe Palatul ascuns, un roman tulburător despre curaj, dragoste și loialitatea familiei pusă la încercare

Iubesc să mă pierd în lumi fantastice

Secole de-a rândul, demonii au terorizat lumea, silindu-i pe oameni să se retragă în adăposturi ascunse în spatele unor simboluri magice, a căror putere se pierde în negura timpului. Aproape lipsiți de speranță, trei tineri supraviețuitori ai unor atacuri sângeroase pășesc dincolo de siguranța adăposturilor, riscându-și viețile într-o încercare disperată de a regăsi secretele trecutului în volumul Omul pictat, prima carte a seriei DEMON.

Iubesc filmele de artă și regizorii din spatele lor

Sculptând în timp este un testament artistic, o revelație remarcabilă atât a vieții, cât și a operei regizorului. Tarkovski dezvăluie aici, pentru prima dată, care au fost sursele de inspirație pentru filmele care l-au consacrat.

Iubesc poveștile fermecătoare

Talentul desăvârșit de scriitor al lui Michael Morpurgo se împletește cu ilustrațiile calde ale lui Michael Foreman, într-un nou roman istoric emoționant, Nasturele norocos. Povestea ne prezintă experiența unui băiat retras, care se străduiește să le țină piept colegilor agresivi de la școală și în același timp să-și îngrijească mama bolnavă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *