Reduceri de până la 50% pentru pachete!

Nemira a început curăţenia de primăvară cu organizarea şi aranjarea pachetelor.

De astăzi, puteţi găsi în această secţiune cele mai bune oferte pentru a cumpăra seriile de autor, selecţiile sau cadourile pe care ţi le doreşti, cu reduceri de până la 50%!

Sunteţi fani ai serialului Urzeala Tronurilor şi abia aşteptaţi preimera celui de-al doilea sezon, dar încă nu aţi apucat să citiţi seria lui George R.R. Martin? Acum este şansa voastră! Puteţi achiziţiona pachetul cu toate cele cinci volume Cântec de Gheaţă şi Foc cu o reducere de 35%!

Şi dacă tot vorbim de ecranizări, în foarte puţin timp va apărea şi filmul Jocurile Foamei, care va avea cel puţin la fel de mult succes ca trilogia Suzannei Collins. Încă nu aţi citit cărţile? Ei bine, acum le puteţi cumpăra cu o reducere de 35%!

Chiar dacă tocmai aţi scăpat de Valentine’s Day, Dragobete, 1 martie şi Ziua Femeii, cu toţii ştim că femeilor le face mare plăcere să primească diferite cadouri. Mai are rost să spun că un cadou făcut fară niciun motiv special va fi mult mai apreciat? Ce părere aveţi despre pachetele noastre special gândite pentru femei?

De asemenea, mai avem şi alte pachete, printre care pachetele Julian Barnes (I şi II), Spiritualitatea Bizantină, Societăţi secrete, Istoria (I şi II), Bonton sau Junior (I şi II).

Pentru mai multe pachete, vizitaţi Nemira.ro.

Promoţia nu se cumulează cu alte oferte promoţionale şi reduceri speciale. Comenzile se onorează în limita stocurilor disponibile.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *