Review – Total Recall nu e o fantezie pe care o vrei implantată în creierul tău

total-film-colin-farrell-Site-ul Io9 a realizat un review pentru filmul Total Recall, abia lansat în Statele Unite. După cum spun din titlul articolului, realizatorii analizei sunt de părere că Total Recall nu e o fantezie pe care o vrei implantată în creierul tău. Când spun asta, ei se bazează pe faptul că acțiunea filmului are loc într-un univers post-apocaliptic deprimant și pe faptul că producția cinematografică nu se ridică la așteptările fanilor.

Io9 susține că Total Recall are toate ingredientele necesare unui film bun, însă le irosește. Rezultatul este o producție plină de opulență, de detalii sclipitoare care îți iau ochii și care te fac să te abați de la linia povestirii. Filmul este, în schimb, mult mai întunecat decât cel cu același nume din 1990 și crează un portret reușit al personajului principal din povestirea inspirată de Philip K. Dick.

Un lucru neverosimil pentru cei care privesc filmul, spun realizatorii analizei, este faptul că există un lift prin mijlocul pământului care face legătura între cele două mega-orașe din film. O asemenea tehnologie ar fi foarte scumpă, iar în film este înfățișată o omenire în pragul sărăciei.

Puteți citi review-ul în întregime aici.

total-film-colin-farrell-2-jessica-beil

Filmul Total Recall va avea premiera la noi în țară pe data de 10 august a aceste luni și este ecranizarea povestirii Amintiri garantate din volumul Furnica electrică scris de Philip K. Dick.

În 1990, această povestire a fost ecranizată pentru prima dată, iar primul film Total Recall i-a avut în distribuție pe Arnold Schwarzenegger și Sharon Stone.

Remake-ul, pe de altă parte, are actori precum Colin Farrell, Kate Beckinsale, Bryan Cranston şi Jessica Biel.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *