Şah-mat cu regele: seria Stephen King iese la chioşcurile de presă!

Dragi cititori şi prieteni ai editurii Nemira, am văzut multe din întrebările voastre, atât cele de pe blog, cât şi cele de pe contul nostru de facebook, iar acum suntem în măsură să vă răspundem: de miercuri, 12 noiembrie, una dintre cele mai aşteptate serii de autor din România vine la chioşcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea.

Cât despre Stephen King, celebrul autor care face subiectul acestei campanii, suntem siguri că nu mai este nevoie de nicio prezentare. Poate doar să spunem că efortul său în ceea ce priveşte genurile horror, mystery şi supernatural thriller a fost recompensat demult cu intrarea în istoria literaturii universale, iar singura întrebare care se mai pune în cazul său este cum ar fi arătat aceste genuri fără contribuţia lui uriaşă.

Cât despre bijuteriile literare care vă aşteaptă timp de 7 săptămâni, în fiecare miercuri începând cu data de 12 noiembrie, acestea sunt, în ordine, următoarele:

Misery – 12 noiembrie

Carrie – 19 noiembrie

Jocul lui Gerald – 26 noiembrie

Cimitirul animalelor – 3 decembrie

Dolores Claiborne – 10 decembrie

Blaze – 17 decembrie

Pistolarul – 24 decembrie

Vă dorim lectură plăcută în compania literaturii unuia dintre cei mai talentaţi şi, din fericire, longevivi autori din lume!

600p400all

 

3 Commentarii

  1. Mad 12/11/2014 Reply
  2. valy 23/11/2014 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *