Șapte povești de noapte bună, de Dana Nălbaru – la editura Nemi pentru copii

Dana Nălbaru lansează la editura Nemi pentru copii o carte de povești pentru cei miciȘapte povești de noapte bună, ilustrate splendid de Oana Ispir.

Vocea caldă pe care o știm cu toții cântând sau citindu-le copiilor poveşti ne dezvăluie acum povestitoare plină de farmec. Poveştile de noapte-bună ale Danei Nălbaru au un aer de basm plin de magia ascunsă a lumii de azi și sunt companionii perfecți pentru momentele când părinții pot împărtăși plăcerea lecturii cu copiii lor.

Cei mici se vor oglindi în istoriile amuzante și suprinzătoare, scrise cu multă empatie şi pline de tot farmecul copilăriei, iar poneiul Uşurel, zâna crinilor sau leul Leon le vor rămâne multă vreme prietenii cei mai buni.

Din inimă am inventat poveștile pentru copiii mei și le dăruiesc acum tuturor celor care vor și cred într-o lume mai bună. Sunt povești educative, care îi pot ajuta atât pe copii cât și pe părinți.

Dana Nălbaru

Cunoscuta cântăreață și compozitoare și-a dedicat ultimii ani unor proiecte creative atât pentru copii, cât și pentru părinții: melodii și cântece pentru copii, aplicații de muzică și povești pentru cei mici, conferințe și muzică pentru adulți.

Dana Nălbaru a lansat în 2018 și proiectul „Redescoperă iubirea”, un proiect de conștientizare despre nevoia oamenilor de a-și căuta și redescoperi puterea interioară. Conferințele „Redescoperă iubirea”, muzica pe care a compus-o și a produs-o în ultimii ani, albumul de muzică pentru copii Bucurii pentru copii – Cântece de iarnă, poveștile lansate acum, totul pornește de la motto-ul ei – iubirea este cea mai importantă, iar dragostea vindecă totul.

Cunoscuta cântăreață și compozitoare, care s-a bucurat de dragostea publicului de toate vârstele ca solistă a formației HI-Q la începutul anilor 2000, și-a dedicat ultimii ani unor proiecte centrate în jurul copiilor: melodii și cântece pentru copii, trei aplicații de muzică și povești pentru părinți și cei mici, care i-a adus la începutul anului 2019 trofeul Liderul anului 2018 în muzica pentru copii, la Gala Itsy Bitsy, precum și o serie de întâlniri cu publicul pornind de la tema „Redescoperă iubirea”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.