“Salvarea Templierului”, în curând la Nemira

ultimul templier + salvarea templieruluiVești bune pentru iubitorii colecției Suspans: în curând va apărea la editura Nemira romanul Salvarea templierului, scris de Raymond Khoury. Acesta este continuarea cărții Ultimul templier scrise de același autor, bestseller New York Times timp de aproape doi ani.

Deja vândut în milioane de exemplare în SUA și Marea Britanie, romanul Salvarea templierilor continuă seria de aventuri a cavalerilor templieri, de această dată în anul 1203.

Constantinopolul este asediat de un grup de templieri care vor să pună mâna pe documente periculoase, iar secretele ascunse în codexuri declanșează o aventură pe viață și pe moarte. Ne reîntâlnim cu Sean Reilly, agent FBI, care se strecoară în Arhivele Vaticanului, unde sunt depozitate documentele despre Inchiziție. Iubita lui a fost răpită și își poate recâștiga libertatea numai cu ajutorul unui document ascuns într-un mormânt, Fondo Templari, o istorie secretă a vestiților templieri.

Ești curios ce se va întâmpla cu Sean Reilly, iubita lui, cavalerii templieri și documentul misterios? Poți precomanda cartea Salvarea templierului din biblioteca virtuală Nemira cu o reducere de 20%! Iar dacă încă nu ai citit primul roman din serie, Ultimul templier, profită de reducerea de 35% valabilă în această săptămână pentru toată colecția Suspans.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *