Săptămâna aceasta se poartă Eleganţa ariciului

Nu rataţi Eleganţa ariciului – ultimul titlu din colecţia Cartea de vacanţă, vineri, 29 august, la toate chioşcurile de presă, împreună cu ziarul Libertatea.

Romanul lui Muriel Barbery a cucerit inimile a milioane de cititori, devenind bestseller internaţional tradus în 27 de limbi şi câştigând nenumărate premii, printre care Prix Georges Brassens, Prix des Libraires, Prix Rotary sau Prix Vivre Livre.

În Eleganţa ariciului avem două eroine: o fetiţă precoce şi o femeie care-şi ascunde bine jocul,  încercând să lase impresia că e doar o portareasă, ea fiind de fapt foarte citită, foarte erudită şi foarte fină. Sunt două singurătăţi care, pe măsură ce în clădirea în care locuiesc se petrec anumite evenimente, ies încetul cu încetul din singurătate, se schimbă, se transformă, renasc.

E un roman tandru, amuzant, dar şi filosofic pe alocuri, asemănat adesea de cititori cu filmul Fabulosul destin al lui Amelie Poulain.

Nu ezitaţi să intraţi în lumea acestui roman, unde veţi citi despre fascinanta Japonie, despre canişi totem sau despre mâhnirea provocată de invaziile mongole. Un univers al sensibilităţii la lucrurile mici şi mari din viaţa unui om.

De vineri, 29 august, la numai 14,99 RON.

Campanie susţinută de Radio Europa Fm, pe aceeaşi frecvenţă cu tine şi de 121.ro.

eleganta600p400

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *