Scriitorul Andrei Călăraş participă la Cafeneaua Publică, ediția a X-a

imagine cafeneaua publicaÎn perioada 23-27 octombrie, iubitorii de carte sunt aşteptaţi la Iaşi, la Festivalul Internațional de Literatură și Traducere – FILIT.

Cafeneaua Publică, program al Fundaţiei Comunitare Iaşi, ce îşi propune să formeze o comunitate de oameni dornici de implicare în dezbateri şi participare activă la viaţa publică a Iaşului, revine cu o nouă ediție organizată în cadrul Festivalului Internațional de Literatură și Traducere – FILIT.

Joi, 24 octombrie 2013, de la ora 19:00, la Cărturești Palas Mall, sunteți așteptați la o ediție speciala a Cafenelei Publice, având ca temă „Drumul de la scrierea unei cărți la publicarea ei”.

Această ediție se adresează tinerilor scriitori, dar și tuturor celor care vor să afle care sunt pașii care trebuie parcurși pentru a ajunge să fii un autor publicat. Cei prezenți la eveniment îi vor putea cunoaște pe Andrei Călăraș, scriitorul volumului „Richter 8.9”, apărut la Editura Nemira, pe Briscan Zara, scriitor, autor al cărții „Dezmăț în unu”, cu experiență de lucru în editură și pe Odilia Roșianu, redactorul cărții Richter 8.9, moderatorul evenimentului.

Cei care doresc să participe la această ediție a Cafenelei Publice, sunt invitați să completeze formularul de aici.

La fiecare ediție echipa Cafenelei Publice își reînnoiește promisiunea: Ne întâlnim, dezbatem, facem! Astfel încât, organizatorii așteaptă proiectele voastre care vizează încurajarea lecturii pentru un număr cât mai mare dintre membrii comunității. Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați acest link.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *