Serialul TV Borgia va continua cu sezonul al treilea

borgiaProducătorii serialului TV Borgia au declarat că filmările pentru această producție vor continua și anul viitor. Cei de la Showtime au reînnoit contractul și au promis că în 2013 va fi filmat sezonul al treilea din Borgia, care va avea 10 episoade. Astfel, în această vară, distribuția serialului se va întoarce în Budapesta pentru a continua această dramă renascentistă.

În prezent, pe HBO România este difuzat al doilea sezon din serialul Borgia, inspirat de cartea Borgia. Păcatele familiei. Potrivit comunicatului de presă emis de Showtime, în cel de-al treilea sezon al serialului intrigile vor continua, iar cea mai mare amenințare pentru personajul jucat de Jeremy Irons vine nu de la adversari politici, ci chiar din sânul familiei.

Acţiunea serialului Borgia se desfăşoară în Italia Renascentistă şi urmareşte viaţa familiei Borgia, presărată de dramă, erotism şi intrigi la cel mai înalt nivel. Rolul lui Rodrigo Borgia, patriarh de neînvins, este interpretat de Jeremy Irons, nominalizat la Globul de Aur.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *